Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Stolelifte

Bliv i den bolig, du holder af, og behold din selvstændighed

Der kan være forskellige forklaringer på, hvorfor trapper i hjemmet er en udfordring for dig. Heldigvis er det er altid muligt at finde en stolelift, som passer til dit behov og gør hverdagen lettere. Hos Liftup leverer vi udelukkende professionelle løsninger, som sikrer, at du fortsat kan bevæge dig trygt og sikkert rundt i din bolig.

Kontakt

Hjemme er bedst

En stolelift er det rette valg for dig, som har fået udfordringer med trappen, men gerne vil blive i dit hjem i mange år endnu. Vi forstår vigtigheden af at blive boende i eget hjem og på en tryg måde bevare selvstændigheden så længe som muligt.
En stolelift fra Liftup

Fordele

  • Mulighed for at blive længst muligt i eget hjem

  • Fylder minimalt på trappen

  • Både indendørs og udendørs

  • Kører også ved strømafbrydelse

  • Sikker at bruge

  • Nem betjening

  • Prisbillig

Handicare 1000
Handicare 1100
Handicare 4000
Handicare 1000

Ligeløbstrapper udendørs

Handicare 1000 er en pladseffektiv stolelift, som passer til selv smalle trapper. Det skyldes ikke mindst, at den har en af de smalleste stoleliftskinne på markedet samt en diskret gearkasse, der på trods af sit kompakte ydre kan løfte 137 kg. som standard.

Ergonomisk og innovativ
Stoleliftens styring, som er indbygget i armlænet, er designet i samarbejde med ergoterapeuter med fokus på at sikre en intuitiv og let styring af Handicare 1000. Det drejelige sæde giver lettere af-/påstigning, og automatisk drejning af sædet kan også tilkøbes for at opnå en ekstra ubesværet og naturlig brugeroplevelse.

Velegnet til udendørs brug
Skab bedre adgang til have, terrasse, pavillon og meget mere med Handicare 1000. Denne stolelift er bygget til at kunne tåle vind og vejr. Stoleliftens konstruktion er bygget af vandsikre materialer, og sædet er forsynet med vandafvisende polstring (IP44), som sikrer optimal beskyttelse imod elementerne. Med den særlige UV-beskyttede polstring holder stoleliften sig også pæn i lang tid, uden at sædet falmer eller revner. Der medfølger desuden et vandskyende dækken med, så liften altid er klar til brug.

Handicare 1100

Ligeløbstrapper indendørs

Handicare 1100 er en opgraderet stolelift med et strømlinet design, som har det smalleste skinnesystem på markedet. Med det patenterede Multi-Drive System kører denne stolelift altid optimalt.

Bevar selvstændighed
Handicare-stoleliften er skabt til at give bevægefrihed i hele dit hjem, så du kan blive ældre i dit eget hjem, uden at trappen bliver en udfordring. Det kompakte system kan installeres næsten hvorsomhelst, og den kan opgraderes med en vipbar skinne eller glideskinne, hvis der er en døråbning for enden eller toppen af trappen.

Støjsvag og robust
I Handicare 1100-modellen er den traditionelle tandhjul-skinne erstattet af et kompakt og overraskende kraftfuldt Friction Drive System. Det gør stoleliftens kørsel mere støjsvag og jævn, og samtidig bliver den mere robust og lettere at vedligeholde.  

Mere end et hjælpemiddel
Med sit kompakte og stilfulde design falder denne stolelift i ét med omgivelserne og fremstår som en naturlig del af dit hjem. Stoleliften er forsynet med fire børstehoveder, som holder skinnesystemet rent for støv og hår, og sædets glatte overflade rengøres let med en klud.  

Handicare 4000

Svingtrapper indendørs og udendørs

Handicare 4000 er designet til at kunne tilpasses enhver trappe med sving. Stoleliftens dobbeltskinnesystem sikrer komfortabel og jævn kørsel på trapper med skarpe sving, spiraler og mellemreposer.

Kompakt og stilrent design
Handicare 4000 har et slankt og stilrent design med mange tilpasningsmuligheder, så stoleliften kan skræddersys til din personlige stil. Vælg for eksempel blandt flere farvemuligheder til både sæde og skinnesystem.

Brugervenlig og driftsikker
Stoleliften bliver hurtigt en naturlig del af dit hjem med let styring indbygget i armlæn og via to medfølgende fjernbetjeninger. Modellen tilbydes også med eldrevet fodplade og drejeligt sæde for lettere af-/påstigning. Denne stolelift er desuden batteridrevet, så den fortsat kan køre op til flere gange i tilfælde af strømsvigt.

Velegnet til udendørs brug 
Skab bedre adgang til have, terrasse, pavillon og meget mere med Handicare 4000. Denne stolelift er bygget til at kunne tåle vind og vejr. Stoleliftens konstruktion er bygget af vandsikre materialer, og sædet er forsynet med et vandafvisende betræk (IP44), som sikrer optimal beskyttelse imod elementerne. Med det særlige UV-beskyttende betræk holder stoleliften sig også pæn i lang tid, uden at sædet falmer eller revner.

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.
UP Stolelift

Lej din stolelift

Foretrækker du at leje fremfor at eje? Liftup tilbyder nu at leje en stolelift, for at sikre en tryg og sikker hjælp til at komme op og ned ad trappen.

Med UP Stolelift findes der en løsning til alle trapper og du kan leje den på fordelagtige vilkår, uanset om du ønsker korttidsleje eller langtidsleje.

Når du lejer din stolelift, kender du de faste månedlige udgifter, og du skal ikke bekymre dig om værditab og eventuelle reparationer. Og så har du mulighed for at komme ud af aftalen, hvis du ikke længere har brug for din stolelift.

  • Ingen bindingsperiode, hvis der lejes med forudbetaling.

  • Lejen er inkl. det årlige eftersyn.

  • Du skal selv forsikre stoleliften via indboforsikring.

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 22.400,- ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte Stolelift til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os