Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Swift

Løfter design til nye højder

Swift elevatorlifte repræsenterer fremtiden for det stilfulde hjem med hurtig og problemfri tilgængelighed mellem etagerne i dit hjem. Nyd hverdagsluksus med høje standarder for sikkerhed og sindsro. 

Swift er designet med særligt fokus på problemfri integration i hjemmet uden behov for komplicerede bygningsændringer, som er forbundet med traditionelle elevatorer.

Det er smart, sikkert og diskret. 

Kontakt

Flytter grænserne for æstetik

Designet af Swift er en bestræbelse på at skabe en fuldendt kombination af teknologi og æstetik på en helt ny måde. Lys, farver, lyd og rene linjer bringes sammen og flytter grænserne for moderne indretningsdesign.

Swift Elevatorlift

Fremtidens elevatorlift

 • Minimalt energiforbrug
  Swift introducerer EcoDrive - En 48V batteridrevet IPM-Syn-RM motor inspireret af Tesla teknologi.

 • 100% batteridrevet
  Et reoluvitonerende nyt drevsystem forsynet med dynamisk ladning, hvorved batterierne oplades, når elevatorliften kører nedad. Det bevirker, at hver fjerde tur er gratis.

 • Styresystemet
  Drevet af Thor Engineering - Et af de mest kraftfulde lift-styresystemer i verden. Starttiden er op til 20% hurtigere end tilsvarende systemer.

 • Sikkerhedsbremser
  To-kreds bremsesystem for optimal sikkerhed.

 • Screw & nut
  Med den nyeste, svenske screw & nut teknologi er Swift en pålidelig og sikker løsning med minimalt behov for vedligeholdelse.

Pladsbesparende og intelligent løsning

Swifts innovative dobbeltdøre er en intelligent og pladsbesparende løsning, der løfter dine omgivelser til et nyt niveau af komfort. Udstyret med avancerede funktioner, herunder automatisk åbne- og lukkefunktion samt forhindringsdetektion, sikrer dobbeltdørene problemfri adgang uden risiko for skader. Den praktiske 'hold-åben-funktion’ er ideel til travle omgivelser eller flytning store genstande ind eller ud. Justerbar dørhastighed tilpasses dine behov og præferencer. Swift dobbeltdøre tilføjer ikke kun praktisk pladsbesparelse, men også stil og modernitet til dine omgivelser.

Swift PRO

Swift PRO - Anthracite Grey Glass
Swift PRO - Anthracite Grey Metal
Swift PRO - Gold Glass
Swift PRO - Gold Metal
Swift PRO - Grey White Glass

Swift Pro

Luksus til dit hjem

Swift Pro er det oplagte valg af hjemmelift for dig, der ønsker personligt tilpassede designmuligheder til et hjem, som skal udstråle kvalitet med et strejf af luksus.

Swift anvender den nyeste teknologi, som sikrer dig intuitiv funktionalitet og højeste driftsikkerhed. Den indbyggede touchskærm giver dig personlige tilpasningsmuligheder, som sikrer en fuldendt og flot integration i hjemmet.   

Udformningen af elevatorliftens skakt og interiør vælges i materialer og farver, som tilpasses dine ønsker og behov. Swift Pro har også indbyggede LED lys med ekstra bagbelyste ArtWalls. Det er dekorative installationer, som let kan udskiftes, så nye udtryk kan tilføjes regelmæssigt.

Som en ekstra tilkøbsmulighed kan SWIFT Pro også udstyres med RGB LED lys for mere avancerede lyseffekter. Alle lys justeres let via touchskærmen. 

 

 

 

 

 

Artwall Bamboo Dreams
Artwall Bronze
Artwall Stockholm
Artwall Perching Bird
Artwall Ink Blue

Swift LITE

Swift LITE - Gold Glass
Swift LITE - Gold Metal
Swift LITE - Black Glass
Swift LITE - Black Metal
Swift LITE - White Glass
Swift Lite

En prisvenlig elevatorlift

Swift Lite er udviklet til at opfylde alle krav til komfort, stil og hverdagsluksus. Lite modellen har et skandinavisk minimalistisk design og passer perfekt ind i et moderne hjem med minimalt behov for ombygningsarbejde - og så har den et lavt energiforbrug. Elevatorliften er designet til at give dig en komfortabel og lydløs tur med alle nødvendige funktioner til din families sikkerhed. 

Swift Lite er en batteridrevet lift med markedets bedste garanti. Der ydes 5 års garanti på liften og endda 10 års garanti på selve drevsystemet. 

 

 

 

 

 

 

 

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

Liftup A/S

Din partner

Liftup er din partner gennem hele processen.

Vi hjælper med alt lige fra opmåling, rådgivning og design til og installation og vedligeholdelse. Vores kompetente teknikere kan installere en elevatorlift på få dage, og det lovpligtige serviceeftersyn foretages nemt inde fra elevatorliftens skakt og platform. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 158.500,- ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte SWIFT til dig.

Flere

Cases

Villa i Vietnam

Moderne Elegance og Kulturel Fusion i En Nyrenoveret Villa i Vietnam

Bungalow i Malaysia

Elegance og Innovation: SWIFT Pro Hjemmelift i En Moderne Bungalow i Malaysia

Lifting

People

Følg os