Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

VivaLift

Denne elegante elevatorlift.

Med en VivaLift elevatorlift kan alle komme ubesværet rundt fra etage til etage. Den kan installeres hvor som helst i og udenfor en offentlig eller privat bygning, hvor der er flere etager eller niveauer, og hvor mange mennesker derfor kan have svært ved at komme frit rundt, hvis ikke de er i stand til at tage trappen fra én etage til en anden. 

Kontakt

Elegant og unik

Elevatorliftens glasskakt giver et elegant udtryk og sikrer naturligt lys i liften. Perfekt til både udendørs- og indendørsinstallationer

 

 

 

 

 

 

VivaLift

Sikkert og støjsvagt fra etage til etage

En VivaLift er det ideelle valg, når du har behov for at sikre tilgængelighed på flere etager i nybyggeri, renovering af ældre bygninger eller på offentlige steder - Både indendørs og udendørs.

  • Enkel betjening

  • Mange design muligheder

  • Sikkerheden i top

  • Indendørs eller udendørs installation

  • Støjsvag transport

  • Minimale krav til installationssted

  • Mulighed for 360° panorama udsigt

Designmuligheder

VivaLift har et utal af designmuligheder og kan bestilles i alle RAL-farver (uden beregning), så den kan tilpasses det eksisterende miljø.
Panorama glas
Matteret glas
Eg melamin
Wenge eg melamin
Sort melamin

VivaLift

Tilpasset ethvert behov

Uanset hvilket miljø VivaLift placeres i, er den designet til at fylde mindst muligt på det areal, hvor den skal installeres. 

Grundet den selvbærende skakt kræver VivaLift ingen bærende vægge eller grube (såfremt der er rampe) til installationen. Den kan nemt installeres op ad fx en gipsvæg eller frit i rummet.

VivaLift har et utal af designmuligheder og kan bestilles i alle RAL-farver, så den kan tilpasses det eksisterende miljø.

 

 

Mere end blot teknologi, du behøver

- Det er teknologi, du ønsker dig.

Liftup A/S

Din partner

Liftup er din partner gennem hele processen.

Vi hjælper med alt lige fra opmåling, rådgivning og design til og installation og vedligeholdelse. Vores kompetente teknikere kan installere en Motala elevatorlift på få dage, og det lovpligtige serviceeftersyn foretages nemt nde fra elevatorliften. 

 

Få et uforpligtende tilbud

Priser fra: 220.000 - ekskl. moms, levering og installation.

Vi ved, at ethvert projekt er unikt med forskellige behov og budgetter. Derfor opfordrer vi dig til at kontakte os direkte for at få et skræddersyet tilbud, der passer til netop dine krav.

Vores engagerede team af eksperter står klar til at hjælpe dig med at designe den perfekte VivaLift til dig.

Flere

Cases

Lifting

People

Følg os