Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
EasyLift

EasyLift i Struer Rådhus

Rådhuset i den vestjyske by Struer er en flot, ældre bygning i nyklassisk stil. Bygningen blev opført i 1921, og i 1962 blev der tilføjet en tilbygning tegnet af arkitekt H. Møller Nielsen. I forbindelse med en større plan for byfornyelse sidst i 1980’erne blev der tilføjet endnu en tilbygning tegnet af arkitekterne Anna Maria Indrio og Paul Jensen.

SCROLL

Tilbygning

Som følge af den seneste tilbygning var der en niveauforskel mellem den oprindelige bygning og tilbygningen, som dermed var forbundet via en mindre trappe. Her finder man nu en EasyLift fra Liftup, som sikrer, at alle kan bevæge sig uhindret mellem byrådssalen og tilbygningen. 

Stilfuldt integreret

EasyLiften er placeret i forbindelse med en trappe. Liftens platform er belagt med samme type gråt gulvtæppe, som dækker bygningens gulv og trappens trin. Med det matchende gulv og liftens grå farve er liften stilfuldt integreret i bygningens øvrige stil.

Fokus på tilgængelighed

Installationen af en EasyLift i Struer Rådhus er en del af Struer Kommunes generelle fokus på tilgængelighed. Udover at sikre adgang for kørestolsbrugere arbejder kommunen også på at forbedre forholdene for borgere med andre udfordringer. Det drejer sig blandt andet om blinde og svagtseende, personer med kognitive handicaps samt personer med læsevanskeligheder.

Farver

Denne EasyLift er standard grå med tonet glas, men alle RAL-farver er mulige.

 

 

 

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

lifting people
Følg os