Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

DJI Store Paris Frankrig

Dronebutikken DJI Store Paris ligger på én af storbyens travleste alleer, og butikken udtrykker stramt, moderne design og har et stort udbud af den nyeste teknologi inden for droner, stabilisatorer og DJI-kameraer. Butikken er placeret i en ældre klassisk bygning, men selve butikkens stil og indretning er minimalistisk og moderne.

SCROLL

High-tech design

For at understøtte den moderne stil i butikken og butikkens højteknologiske sortiment, blev installationen og designet af FlexStep holdt i enkle farver og materialer, der bakker op om dette udtryk.

 

 

 

 

 

Mat sort

Designet er udformet i specialfarve (mat sort), og trinenes belægning er aluminiums dørkplader, hvilket giver et industrielt udtryk på grund af den rustikke aluminiumsoverflade. Den sorte specialfarve på konstruktionen, balustre og de runde håndlister i rustfri stål giver samlet set det ønskede minimalistiske og high-tech udtryk på FlexStep lifttrappen.

Smart betjening

FlexStep’en hos DJI Store i Paris er monteret med et betjeningspanel med trykknapper på en af trappens balustre. Det enkle trykknappanel er enkelt og intuitivt at betjene for kørestolsbrugeren på FlexStep.

Fra trappe til lift

Den enkelte kørestolsbruger er uafhængig af hjælp udefra, da FlexStep som standard kan betjenes fra begge niveauer ved hjælp af tydelige betjeningspaneler på væggen, der med et enkelt tryk forvandler FlexStep fra trappe til kørestolslift. Betjeningspanelerne er trådløse, hvorved der undgås synlige kabler i butikken.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os