Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Eksklusivt hotel i Edinburgh

Adressen 100 Princes Street tilbyder en fantastisk skotsk oplevelse beliggende i Edinburghs hjerte. Det er beliggende inden for de store mure af det, der engang var hovedkvarteret for Royal Oversea League, et udsøgt tilflugtssted, der lover et eventyr ind i Skotlands rige kulturelle og historiske arv.

SCROLL

Tradition og moderne luksus mødes

Oprindeligt blev stedet opfattet af de skotske opdagelsesrejsende som deres andet hjem med uforstyrret udsigt over Edinburgh Castle. I dag gengiver hotellet stemning fra en elite-medlemsklub og tilbyder en eksklusiv flugt ind i en verden, hvor tradition og moderne luksus mødes.

 

 

 

 

FlexStep integration til nyt og gammelt

I disse unikke omgivelser, der er værdige til bevarelse, har Liftups forhandler, i samarbejde med hotellets arkitekt, integreret en FlexStep, der fuldstændig lever op til hotellets unikke stil og standard.

Ord er overflødige. Nyd blot udtrykket af specialfremstillede massive messinghåndlister og marmor trin i den smukke smalle korridor.

Den specialfremstillede FlexStep er distribueret gennem Omega Lift Services Limited.

 

 

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os