Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Espresso House København

På Strøget i København lige overfor det ikoniske Rundetårn ligger Espresso House. I det snævre indgangsparti, hvorfra du kan gå en etage ned for at nyde din kaffe eller en halv etage op for at bestille din kaffe, binder en FlexStep den smukke trappe sammen.  

SCROLL

FlexStep

På trinene ligger planker fra det oprindelige gulv, håndlisterne er ens fra kælder ”til kvist” og der er sågar sat et lille stykke FlexStep værn op ovenfor trappen for at fuldende installationen - hvilket er en enestående måde at integrere løfteplatformen på, så den ikke skæmmer de hyggelige omgivelser. 

Stilfuldt integreret

Selvom indgangspartiet og trappen er snæver, bidrager FlexStep til det lyse og lette udtryk i cafeen.

Alle har adgang

Espresso House er en kaffebarskæde med over 400 coffee shops fordelt i Danmark, Sverige, Norge, Finland og Tyskland med over 5.000 passionerede baristaer, som brænder for at give verdens bedste kaffeoplevelse til verdens bedste kunder. Hvis ikke FlexStep skulle sikre adgang til god kaffe ved at løfte mennesker ind til cafeen, ja så ved vi da ikke, ’hvem’ der skulle 😉 

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os