Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Jacob A. Riis Museum, Ribe, Danmark

Centralt i Ribes charmerende gamle bydel ligger Jacob A. Riis Museum, som fortæller en fascinerende historie om Ribe-drengen, der udvandrede til USA i 1870.

SCROLL

Jacob a. Riis

Museet, der bl.a. viser over 125 af hans fotografier fra New Yorks slum, er indrettet i hans barndomshjem, som efter en gennemgribende restaurering åbnede som museum i juni 2019.

Renoveret med stil

Det er Jørgen Overbys Tegnestue, der har stået for den omfattende renoveringsopgave, og for at sikre fuld tilgængelighed har arkitekten fået installeret to af Liftups FlexStep-trapper, der med deres dobbeltfunktion som trappe og kørestolslift sikrer, at gangbesværede og kørestolsbrugere også kan komme trygt gennem hele museet, selv om udstillingen er fordelt på flere niveauer.

”Det er meget vanskeligt at indrette museum med gode adgangsforhold i et gammelt hus med forskudte etager. Ud over æstetik og funktionalitet har vi også skullet have Slots- og Kulturstyrelsens godkendelse af alle løsninger. Trappeløsningen fra Liftup har derfor været rigtig god for os.”

God løsning

Flemming Just, der er direktør for Sydvestjyske Museer, er begejstret for FlexStep-løsningen og udtaler: ”Det er meget vanskeligt at indrette museum med gode adgangsforhold i et gammelt hus med forskudte etager. Ud over æstetik og funktionalitet har vi også skullet have Slots- og Kulturstyrelsens godkendelse af alle løsninger. Trappeløsningen fra Liftup har derfor været rigtig god for os.”

Om

Jacob A. Riis (1849-1914) var journalist, fotograf, forfatter, foredragsholder og social reformator. Den mest indflydelsesrige dansk-amerikaner nogensinde, en banebryder inden for fotojournalistik og fotodokumentarisme. USA’s præsident Roosevelt kaldte ham for ”New Yorks nyttigste borger” - i Danmark er han næsten ukendt. Han døde i Barre, Massachusetts, i 1914 og blev af mange anerkendt som sin tids helt.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os