Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Københavns Byret

H+ ARKITEKTER varetog ombygningen af Københavns Byret, hvor to funktioner skulle lægges sammen både organisatorisk og fysisk. Arkitekterne fra H+ ARKITEKTER indtænker altid tilgængelighed, når de renoverer ældre bygninger. Netop pladsproblemer og store niveauforskelle satte rammerne for ombygningen og løsninger for at skabe tilgængelighed.

SCROLL

Plads til begge dele

Jesper Wegener, partner og arkitekt i H+ ARKITEKTER, udtaler om valget af FlexStep: "Vi skulle både have en trappe og en lift, men der var ikke plads til begge dele. Vi fandt en løsning, som fungerer som begge dele." (citat: Byggeri - nr. 6/2017)

 

 

 

 

Citat fra Jesper Wegener, partner og arkitekt i H+ ARKITEKTER

"Vi skulle både have en trappe og en lift, men der var ikke plads til begge dele. Vi fandt en løsning, som fungerer som begge dele."

Tilgængelighedsløsninger

Ifølge Jesper Wegener har H+ ARKITEKTER fokus på at lave tilgængelighedsløsninger, som virker til at være en naturlig del af bygningens interiør. På den måde skaber de værdige tilgængelighedsløsninger for brugere med fysisk handicap. Han udtaler: ”FlexStep’en er tilpasset det øvrige interiør med bl.a. trælister i den farve, vi ønskede. Tilgængelighedsløsningen fik derfor samme høje kvalitetsniveau som resten af det arbejde, vi havde lavet.” (citat: Byggeri - nr. 6/2017)

Citat fra Jesper Wegener, partner og arkitekt i H+ ARKITEKTER

”FlexStep’en er tilpasset det øvrige interiør med bl.a. trælister i den farve, vi ønskede. Tilgængelighedsløsningen fik derfor samme høje kvalitetsniveau som resten af det arbejde, vi havde lavet.”

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os