Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Kødstadens burgerjoint Århus

Et stenkast fra Aarhus Hovedbanegård ligger Kødstadens Burger Joint, der blandt de lokale er kendt for deres kvalitetsburgere. Det er den anden restaurant i en lille burgerkæde, som blev startet af to lokale slagtere. I den nye restaurant er der installeret en FlexStep, som sikrer tilgængelighed til restauranten for personer med nedsat mobilitet.

SCROLL

FlexStep

I restaurantens entre mødes man af en FlexStep, der fører op til et hævet niveau. Løfteplatformen akkompagneres af en almindelig trappe i samme design. Da der skulle vælges tilgængelighedsløsning for personer med nedsat mobilitet, blev det nemlig besluttet, at alle gæster kommer ind på samme måde  via hovedindgangen.

 

 

 

 

Stilfuldt integreret

Den populære burgerrestaurant har især travlt ved middagstid, hvor mange mennesker gør brug af stedets frokosttilbud. De mange besøgende, der hver dag går op og ned ad trapperne i restaurantens indgangsparti, bemærker næppe, at de går på en løfteplatform. FlexStep kombineret med en almindelig trappe er fuldendt  er stilfuldt og diskret integreret i den øvrige indretning af lokalet.

Kvalitetsburgere og kvalitetstilgængelighed

Kødstadens Burger Joint er kendt for ikke at på kompromis med kvaliteten af deres burgere, og det afspejles også i restaurantens indretning og valg af tilgængelighedsløsning. Det aflange og smalle lokale har en rå og moderne indretning. Væggene er en blanding af rå mursten og sorte vægfliser, og gulvet er rå, mørke egeplanker.

Matchende gulv

Trinene på deres FlexStep matcher egeplankerne på gulvet, og det mørkegrå metal passer perfekt ind i den rå og moderne stil.  Udover at være en flot og diskret installation, er det også en pladsbesparende løsning, der passer godt til det aflange lokale med en smal indgang. På denne måde kan Kødstadens Burger Joint udnytte al plads til siddepladser i restauranten.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os