Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
FlexStep

Men-O Ramen, København

På den hyggelige japanske restaurant Men-O Ramen i København mødes folk for at nyde de mange velsmagende japanske retter. Restauranten har ofte besøg af større selskaber, som socialiserer gennem maden. Gæsterne kan via en smal passage gå op til restaurantens øvre niveau og få adgang til flere spiseborde. Passagens bredde gør det dog umuligt at placere både en trappe og en rampe eller løfteplatform.

SCROLL

Tilgængelighed

Tilgængeligheden til øvre niveau er derfor blevet løst med en 2-i-1 FlexStep-trappe. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere. Den er således meget pladsbesparende, og sikrer nu adgang til øverste niveau med restaurantens borde. 

 

 

 

 

 

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os