Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Tilbage til produkt

Mydl Ramper

Rampesystemet består af diskrete og innovative ramper, som sikrer tilgængelighed i indgangspartier med mindre niveaustigninger (1-2 trin). Disse ramper er særligt velegnede til butiks- og restaurationsindgange, hvor de let og praktisk sikrer hurtig adgang for kunder i kørestol. Ramperne findes i tre forskellige typer, som er velegnede til forskellige forhold og behov.

ISO-certificering

Kvalitetssikring

Liftup er ISO-certificeret i henhold til standard for kvalitetsstyring ISO 9001. Certificeringen er opnået gennem aftaler om kontinuerlig og periodisk vurdering af et tredjeparts bedømmelsesorgan, der gennemgår og auditerer organisationen for at sikre, at kvalitetsprocesserne følges. Det er din garanti for, at vi konsekvent leverer kvalitetsprodukter og -tjenester, der opfylder dine behov og forventninger samt de til enhver tid gældende lovkrav.

Alle Liftups elevatorlifte opfylder maskindirektivets krav. Det er din sikkerhed for et sikkert produkt, der holder i mange år.

Udfoldningsramper

Luk din forretning op for alle kunder. Den innovative foldbare rampe er let at betjene og sikrer tilgængelighed for kørestolsbrugere. Rampen kamufleres som et trin i et indgangsparti, hvor den let kan foldes ud, når der er brug for den.

Når udfoldningsrampen er sammenfoldet, udgør den et trin med en skridsikker overflade, og når rampen skal bruges, foldes den hurtigt og let ud af personalet.

 

Niveaustigning
8 - 50 cm
Hastighed
0,15 m/s
Rampebredde
80 - 140 cm
Max vægt
300 kg
Ekstra: Øget vægtkapacitet
< 1000 kg
Ekstra:
Rustfrit stål

Udtræksramper

Med en udtræksrampe bliver let tilgængelighed usynligt. Udtræksramper er kendetegnet ved at være meget diskrete ramper, som er gemt indeni et trin. Når udtræksrampen ikke er i brug, er den således næsten usynlig, og når der er brug for rampen, kan den hurtigt og nemt trækkes ud, som når man åbner en skuffe. Det giver et indgangsparti, som er åbent for alle uden at gå på kompromis med butiksfacadens visuelle udtryk.

Udtræksrampen fås både med manuelt udtræk eller som en mere avanceret rampe med automatisk udtræk.


Niveaustigning
7 - 32 cm
Rampelængde
80 - 200 cm
Rampebredde
80 - 140 cm
Max vægt
300 kg
Ekstra: Øget vægtkapacitet
< 1000 kg
Ekstra:
Rustfrit stål

Sænkeramper

Sænkerampen er perfekt til forretninger med en indgang, som vender ud mod et smalt fortorv eller en gågade, hvor der ikke er plads til at lægge en rampe ud for trinet ved indgangen. I stedet for at folde en rampe ud, kan en sænkerampe nemlig vippes ned, så selve trinet bliver til en rampe.

Sænkerampen kan både være manuel og lægges ned ved håndkraft, eller den kan være automatisk, så rampen aktiveres ved tryk på en knap.


Niveaustigning
6 - 22 cm
Rampelængde
80 - 150 cn
Rampebredde
80 cm
Max vægt
325 kg
Strømforsyning
24 V
Ekstra:
Rustfrit stål
Følg os