Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Tilbage til produkt

StairTrainer

Vælg en StairTrainer til voksne med standard gelænder i ca. 1100 mm højde. Eller vælg en StairTrainer som har et ekstra gelænder i cirka halv højde og dermed også kan anvendes til børn..

ISO-certificering

Kvalitetssikring

Liftup er ISO-certificeret i henhold til standard for kvalitetsstyring ISO 9001. Certificeringen er opnået gennem aftaler om kontinuerlig og periodisk vurdering af et tredjeparts bedømmelsesorgan, der gennemgår og auditerer organisationen for at sikre, at kvalitetsprocesserne følges. Det er din garanti for, at vi konsekvent leverer kvalitetsprodukter og -tjenester, der opfylder dine behov og forventninger samt de til enhver tid gældende lovkrav.

Alle Liftups elevatorlifte opfylder maskindirektivets krav. Det er din sikkerhed for et sikkert produkt, der holder i mange år.

StairTrainer til voksne

Det robuste gelænder hele vejen rundt på StairTrainer til voksne gør rehabiliteringen nemmere og mere sikkert for flere typer brugere.

Uanset hvor rehabilitering og træning foretages, er der fordele ved StairTrainer:

BRUGEREN kan påbegynde træningen tidligere, minimere potentielle følgeskader og opnå et hurtigere come back.

 

BEHANDLEREN har en bedre arbejdsstilling og derved et bedre arbejdsmiljø. Gelænderet kan støtte brugeren, hvor brugeren på almindelige trapper kun har behandleren at støtte sig til.

 

SAMFUNDET profiterer på hurtigere udskrivning fra hospitaler qua de flere frie sengepladser og qua det hurtigere come back på arbejdsmarkedet.

 

HMI nr.: 115333


Løftekapacitet
180 kg
Vægt
118 kg
Lydniveau
< 70 dB
Højde
1085 mm
Bredde
820 mm
Længde
1650 mm

StairTrainer til børn

StairTrainer til børn er udstyret med ekstra håndlister i halv højde af standard gelænderetDette giver også børn mulighed for at starte genoptræningen hurtigere. En meget simpel tilpasning som betyder en verden til forskel, når det kommer til vedligeholdelsestræning og restitution.

 

HMI nr.: 115333


Løftekapacitet
180 kg
Vægt
118 kg
Lydniveau
< 70 dB
Højde
1085 mm
Bredde
820 mm
Længde
1650 mm
Følg os