Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

EleNor går til filmen

20. februar 2024

Hvad sker der, når man samler Liftups marketingbureau, et hold professionelle filmfolk, et par søde statist-børn og - ikke mindst - Dick Kaysø hos en af de allerførste familier i Danmark, der har fået installeret den helt nye EleNor elevatorlift? For det første kommer der en rigtig sjov dag ud af det.

TV-reklame

Men inden længe vil I måske også se, at der kom en meget poetisk TV-reklame ud af anstrengelserne... Produktionen ruller over skærmen fra uge 8 og frem – det bliver startskuddet til at få skabt opmærksomhed omkring vores nyeste tilgængelighedsløsning EleNor.

EleNor fremtidssikrer dig og dit hjem med sit unikke design, som ikke kun opfylder behovene for tilgængelighed hos kørestolsbrugere, men også appellerer til dig, der værdsætter hverdagens små luksusser. Uanset om du ønsker at fremtidssikre dit hjem, sikre dets værdi eller blot ønsker nemmere adgang til alle etager, vil EleNors fleksible design og høje kvalitet tackle opgaven med lethed.

Se hele videoen her

EleNor

Med det helt unikke design imødekommer EleNor ikke kun kørestolsbrugeres og gangbesværedes behov for tilgængelighed, men også dem, der ønsker den lille luksus i hverdagen. Skal hjemmet fremtidssikres, husets værdi sikres eller kan du bare se fordelen i at have nemmere adgang til alle etager, vil EleNors fleksible design og høje kvalitet løfte opgaven.

lifting people
Følg os