Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Liftup har landet den største enkeltordre

9. september 2021

Liftup blev grundlagt ud fra ideen om FlexStep – tanken om en trappe og kørestolslift i samme produkt - og det er netop dette egenudviklede og unikke produkt, der nu sætter rekord med en enkeltstående ordre til skoler i Seoul i Sydkorea.

Liftup har arbejdet målrettet sammen med distributøren i Sydkorea 

Ifølge Liftups Area Sales Manager for Sydkorea, Niklas Hjelm Hansen, er liftene blevet taget godt imod på markedet og især i de sidste par år er efterspørgslen steget, hvilket nu kulminerer med en ekstraordinær stor ordre.

Kunden har bestilt 40 FlexStep lifte på én gang til levering i løbet af efteråret 2021.

Area Sales Manager Niklas udtaler

”Et par af skolerne havde gode erfaringer med FlexStep, hvorfor det lykkedes distributøren at få salget udbredt til flere skoler i den pågældende sammenslutning af skoler. Vi forventer, at distributøren vil kunne sælge op mod 100 lifte årligt fremover”

Skoler

En stor del af ordren er lifte, der skal installeres på skoler, som er en af de betydningsfulde kundegrupper, distributøren sælger til. Andre kundegrupper omfatter eksempelvis private lejlighedskomplekser og kulturinstitutioner såsom museer. ”Et par af skolerne havde gode erfaringer med FlexStep, hvorfor det lykkedes distributøren at få salget udbredt til flere skoler i den pågældende sammenslutning af skoler. Vi forventer, at distributøren vil kunne sælge op mod 100 lifte årligt fremover,” udtaler Niklas.

Salgs- og Marketingdirektør Rene Vestergaard udtaler: ”Vi har gennem et par år arbejdet på at finde de rigtige partnere i udvalgte lande i Asien og i Sydkorea ser det ud til, at vi har ramt plet. Nu gælder det om at videreudvikle samarbejdet og samtidig forsøge at kopiere den formel, der fungerer til andre interessante lande i Asien. Potentialet er stort, men vi er selvfølgelig bevidste om, at alle lande er forskellige både kulturelt og lovgivningsmæssigt, når vi taler om køb og brug af velfærdsteknologiske produkter som vores FlexStep eller andre af vores produkter. Kunsten er at kopiere formlen med en individuel landetilpasning, hvor der tages højde for forskellene. Nogle af de lande, hvor vi de næste par år vil forsøge at skabe grundlaget for den tilsvarende vækst, som vi oplever i Sydkorea, er Japan, Malaysia og Singapore.”

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Følg os