Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Liftups bedste resultat nogensinde

13. april 2023

I 2022 kunne Liftup fremvise et årsregnskab med en gevinst på et trecifret millionbeløb. Det er en syttendobling af virksomhedens indtjening i forhold til et resultat på seks millioner i 2021.

Resultatet i 2022 blev således Liftups bedste resultat nogensinde, hvilket ikke gik under radaren de lokale nyhedsmedier. Liftups direktør Søren Elisiussen blev i den anledning interviewet af Nordjyske. Læs artiklen her.   

Det bemærkelsesværdige resultat skyldes blandt andet, at Liftup i sommeren 2022 valgte at sælge rettighederne til den populære løftestol, Raizer, til britiske Direct Healthcare Group. I et årti har Liftup udviklet og solgt Raizer, der blev så populær, at den udgjorde omtrent halvdelen af virksomhedens salg.

- Vi var ved at vokse ud af vores rammer på fabrikken, og derfor gav det god mening at indlede en dialog med de interesserede købere, siger Søren Elisiussen  

Øget fokus på personlifte

Med salget af Raizer har Liftup nu givet slip på halvdelen af omsætningsgrundlaget. De medarbejdere, der førhen håndterede udvikling og produktion af løftestole, holder Liftup dog fast i. Med frasalget af Raizer vil Liftup nemlig have et øget fokus på udvikling og salg af lifte til personløft.

- Frasalget af Raizer har fokuseret vores forretning og givet os store økonomiske muskler til at videreføre strategien om at investere massivt i udvikling af prdukter, siger Søren Elisiussen.

Foruden frasalget havde Liftup et driftsoverskud på omtrent 12 millioner kroner i 2022. I 2023 forventer Søren Elisiussen dog at præsentere et underskud. Men det er en del af planen, da Liftup investerer i udvikling og optimering af personlifte.   

 

 

 

 

 

 

EleNor

Med det helt unikke design imødekommer EleNor ikke kun kørestolsbrugeres og gangbesværedes behov for tilgængelighed, men også dem, der ønsker den lille luksus i hverdagen. Skal hjemmet fremtidssikres, husets værdi sikres eller kan du bare se fordelen i at have nemmere adgang til alle etager, vil EleNors fleksible design og høje kvalitet løfte opgaven.

Følg os