Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

FlexStepkunde vinder weekendophold

10. maj 2024

Da Philippe bestilte en FlexStep til sin Lacoste-butik i Saint-Malo, blev han samtidig den heldige vinder af Liftups jubilæumskonkurrence, hvor præmien var et weekendophold I København.

"Som ejer af flere butikker er det vigtigt for mig at sikre, at mine butikker er tilgængelige for alle kunder uden at gå på kompromis med butikkernes moderne indretning."

- Philippe Lessard

Jubilæumskonkurrencen

I forbindelse med Liftups 20 års jubilæum i 2023, blev der afholdt en konkurrence, hvor en tilfældig kunde i jubilæumsmåneden blev forkælet med et weekend ophold i København. Det butiksejeren Philippe, der fik en glædelig overraskelse, da han købte en FlexStep hos Liftups franske forhandler Orona Alma.

Derfor kunne Liftup for nylig byde Philippe og hans familie velkommen, da de besøgte København. Og der blev også tid til en behagelig snak om tilgængelighed i butikker med vores franske kunde. 

Phillipe kunne fortælle, at det det havde været nemt og hurtigt at få installeret sin FlexStep af Orona Alma. Og udover at have forbedret tilgængeligheden til hans butik, var det også en pladsbesparende løsning, som hjalp ham med maksimal udnyttelse af hans salgsareal. 

Udover en snak med os, inkluderede Liftups jubilæums præmie også et besøg i Tivoli for Philippe og hans familie. 

 

 

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

lifting people
Følg os