Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
EasyLift

Fransk observatorie

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros i Nice, Frankrig, og var på tidspunktet for dets opførelse det højeste observatorium i verden. 

SCROLL

Eiffel som designer

Observatoriet blev bygget i slutningen af ​​det 18. århundrede med Charles Garnier som hovedarkitekt og Gustave Eiffel som designer af den enorme kuppel. Observatoriet er et sted for videnskab og kultur, hvor der forskes omfattende inden for planetologi, stjernefysik og tyngdekraftsbølger.

Alle har adgang til himlen i Nice

Under kuplen, øverst i observatoriet, findes det store teleskop, som ligger 1 meter over gulvniveau og kan tilgås via trapper. For at skabe fri tilgængelighed for alle, inklusive personer med reduceret mobilitet, blev Liftups distributør i Frankrig, ALMA s.a. kontaktet. Her viste det sig, at EasyLift, som er en løfteplatform til niveauforskelle i gulvet, var den rette løsning. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, som giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

Skræddersyet lift

ALMA s.a. har skræddersyet og fuldt integreret EasyLiften i Observatoire de la Côte d’Azur for at bevare den arkitektur og æstetik, som findes i bygningen. Når liften ikke er i brug, er den skjult under kuplens egegulv og dermed ikke synlig. ALMA s.a. er med denne enestående løsning netop blevet udråbt som vinder af prisen for bedste elevator i kategorien Livskvalitet & Tilgængelighed, hvor de blev nomineret af komiteen Fédération des Ascenseurs. Liftup ønsker ALMA s.a. stort tillykke.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

lifting people
Følg os