Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
EleNor

Privat hjem - udendørs

I denne private bolig fungerer EleNor som den essentielle forbindelse mellem indkørslen og den øverste terrasse. På denne måde tilføjes bygningen både luksus og bekvemmelighed. Ud over sin funktion som elevator er EleNor uvurderlig under sammenkomster og i dagligdagen, hvor den bidrager med en behagelig måde at løfte folk på og forbedrer den generelle livskvalitet.

SCROLL
I denne private bolig fungerer EleNor som den essentielle forbindelse mellem indkørslen og den øverste terrasse. Herved tilføjes bygningen både luksus og bekvemmelighed.

Matcher terrassen

EleNors gulvbrædder, der kan specialtilpasses, går problemfrit i ét med terrassen og sikrer, at gulvet matcher terrassen og danner en harmonisk enhed. EleNors patentanmeldte løfteplade spiller en afgørende rolle i dens sikkerhedssystem. Når EleNor installeres i en indkørsel, bliver betydningen af denne løfteplade tydelig, da den hjælper med at forhindre, at personer eller genstande kan komme i klemme, når de lejlighedsvis befinder sig under liften. Et tryk på løftepladen aktiverer en nødstopmekanisme, som effektivt minimerer risikoen for personskade.

 

 

 

 

Fordele

  • LED-belysning

  • Samme gulv som på terrassen

  • Samme glas som rækværket omkring terrassen

  • RAL-farver/sort, der matcher huset

  • Pladsbesparende – kan parkeres på øverste niveau

#1
#2
#3

EleNor

Med det helt unikke design imødekommer EleNor ikke kun kørestolsbrugeres og gangbesværedes behov for tilgængelighed, men også dem, der ønsker den lille luksus i hverdagen. Skal hjemmet fremtidssikres, husets værdi sikres eller kan du bare se fordelen i at have nemmere adgang til alle etager, vil EleNors fleksible design og høje kvalitet løfte opgaven.

lifting people
Følg os