Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Orona-Alma vinder pris med FlexStep

21. oktober 2022

Orona-Alma Accessibilite modtog prisen Les Trophées de L’Ascenseur torsdag d. 13. oktober 2022..

Liftups franske distributør Orona-Alma vinder den prestigefyldte pris sammen med Hôtel de la Marine og TK Elevator. De var nomineret for et større renoveringsprojekt af den historiske bygning Hôtel de la Marine.

Renoveringsprojektet var nomineret i kategorien Tilgængelighed i Offentlige Rum og Bygninger (Accessibilité dans l’espace public et les bâtiments tertiaires) for arbejdet med at sikre tilgængelighed i den historiske bygning fra 1700-tallet.

Pris

Prisen er kulminationen på 4 års renovering, der blandt andet har inkluderet installation af 10 elevatorer og lifte, som sikrer øget tilgængelighed til alle bygningens rum.

FlexStep har været en essentiel løsning i forhold til at sikre tilgængelighed til visse rum med optimal udnyttelse af pladsen, og bygningens historie kan nu genfortælles og opleves af alle.  

Orona-Alma modtog også en pris til Les Trophées de L’Ascenseur i 2021, hvor de var normineret for et projekt på Observatoire de la Côte d’Azur i Nice. Her blev Liftups EasyLift installeret for at sikre adgang til den øverste del af observatoriet.
Læs mere her.

Hôtel de la Marine

Hôtel de la Marine er en historisk bygning, som blev opført mellem 1757 og 1774 på Place de la Concorde i Paris af den kongelige arkitekt Ange-Jacques Gabriel.

Bygningen var oprindeligt ejet af den franske krone og husede dengang administrationen af kongehusets møbler, Garde Meubles, samt et bibliotek, et kapel og flere lejligheder.

Under Den Franske Revolution i 1789 blev Hôtel de la Marine taget i brug af det franske marineministerie og husede administrative ansatte i den franske flåde indtil 2015, hvor et omfattende renoveringsprojekt blev påbegyndt.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Følg os