Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
EasyLift

Historisk bygning i Finland

I Turku, Finland udgør de gamle bygninger på Kurjenlinna en historisk værdifuld betydning for byen både i forhold til arkitektur og socialhistorie. Der er tale om gamle syghusbygninger, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. Disse bevaringsværdige bygninger har de seneste år gennemgået en større renovering og rummer i dag lejligheder og forretningslokaler.

SCROLL

Fri tilgængelighed til bygningen

I arbejdet med at forene og kombinere gammelt og nyt har Liftups distributør i Finland, Cibes Hissit Oy, løst opgaven med at forbedre adgangen til hovedindgangen i den gamle bygning ved at implementere en EasyLift. Således har kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede i dag fri tilgængelighed til bygningen.

Enkel og stilfuld

EasyLift er en enkel, stilfuld og funktionel måde til forbedring af tilgængelighed og er fuldt tilpasset det øvrige interiør, som er blevet valgt til moderniseringen af de gamle historiske bygninger i Turku. Liften er designet med fokus på lige linjer og plane flader og giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

lifting people
Følg os