Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Stiltz

Hos Benjamin Pritchard, England

Før Benjamins succes som fuldtids para-atlet havde han allerede opnået store sportsresultater i skolen. Han var en kraftfuld triatlet med cykling som sit hovedfokus, og i 2016 kvalificerede han sig til kategori 3. Inspirereret af kategori 1 køreren Bradley Wiggins, pressede Ben sig selv til det yderste i den sidste sæson 2016/17 med det mål at opnå kategori 2 niveau, da ulykken skete.

Han mistede forhjulet og styrtede i høj fart. Han fik et brud på rygsøjlen og blev lammet fra taljen og ned. Han gennemgik måneders genoptræning på et lokalt center for rygskader, og det var her, han blev introduceret til rosporten.

SCROLL

Kombinerer livet i en kørestol med det daglige

Ben stammer fra Wales’ næststørste by, Swansea, men efter studietiden flyttede han til Greenwich ved London og arbejdede som marineforsikringsmægler i City. Han trivedes i det konkurrenceprægede miljø, men efter ulykken blev det en udfordring at kombinere livet i en kørestol med den daglige tur til arbejdspladsen OG sportstræning.

Ben besluttede derfor at flytte tilbage til Ammanford i Wales, hvor han slog sig ned for at være tættere på familien og sin kæreste. Han købte en bungalow, som nu er blevet indrettet med specialudstyr til hans behov som kørestolsbruger.

Moderne elevatorlift

En af de større ting i den nye indretning er en moderne elevatorlift, så Ben let kan komme op på første sal. Som veltrænet atlet var en ’bumletur’ på trappen upraktisk, uværdig og særdeles usikker, når han skulle ud af kørestolen.

Takket være hans Stiltz elevatorlift kan Ben bruge hele huset uden hjælp, og det har uvurderlig betydning for en kørestolsbruger. Små glæder, som fx at servere morgenmad på sengen for hans kæreste er nu mulige – og det bidrager alt sammen til hans generelle velbefindende og indre positivitet. Deraf følger bedre koncentration i forhold til træning og rohastighed.

- Ben Pritchard udtaler

“Min lift gør en kæmpe forskel for mit liv og min evne til at fokusere på min træning. Når jeg er hjemme skal jeg ikke bekymre mig om, hvordan jeg kommer op og ned – dertil kommer, at jeg kan klare mig med én kørestol."

Rosport fortsætter

Bens fænomenale rejse inden for international rosport fortsætter. Siden han havde sin internationale debut for britisk rosport og vandt to bronzemedaljer ved Gavirate International Regatta, har han vundet bronze ved World Cup II i Poznan i Polen, og han repræsenterede Storbritannien ved verdensmesterskaberne.

 

 

 

Stiltz

Stiltz elevatorlifte til dit hjem kan placeres steder, hvor der ikke ville være plads til andre typer af elevatorlifte - endda indeni et skab! Serien fås både med og uden plads til en kørestol og kan installeres på bare én dag.

lifting people
Følg os