Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Stiltz

Hos Dani Watts

Dani Watts, 31, begyndte at spille rugby, da hun var 25, og blev straks begejstret for sporten. Under en kamp to år senere brækkede hun ryggen i forbindelse med en tackling, som resulterede i en rygmarvsskade, hvor hun mistede følelsen i benene. Dani bruger nu en manuel kørestol og lider af alvorlige nervesmerter, men hun har kæmpet hårdt for at få sit liv tilbage på sporet.

SCROLL

Livet før Stiltz

”Før vi fik installeret vores Stiltz elevator, måtte min kæreste Pete bære mig på ryggen op ad trappen! Det var ikke bare skidt for hans helbred, det føltes også ekstremt uværdigt for mig. Vi klarede det sådan i ni måneder, indtil vi fik installeret vores Stiltz elevator og det har vendt fuldstændig op og ned på mit liv. Jeg kan gå i seng, når det passer mig, tage et bad, når jeg har lyst - min uafhængighed er mit liv, og det har vores Stiltz elevator givet mig. Nu kan jeg lave ’almindelige’ ting med min familie ligesom alle andre" Siger Dani Watts om sit liv før familien fik installeret en Stiltz elevator.

 

 

 

Min Stiltz elevator

Dani var meget bevidst om, at de bygningsmæssige tilpasninger i hjemmet også skulle være sikre for hendes børn og samtidig fremstod som moderne og godt design: ”Som en velfungerende person, der nu skulle leve med et handicap, ønskede jeg ikke at blive mindet om mit handicap hele tiden. Jeg havde allerede vænnet mig til tanken om, at jeg var afhængig af en kørestol, og jeg ønskede ikke at mit hjem skulle bære præg af det" udtaler Dani Watts.

Dani Watts udtaler

”Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden elevatoren. Uafhængighed er virkelig et helt fundamentalt behov. Ingen skal føle sig som en byrde for andre. Og ovenikøbet ser den fantastisk ud! Det blanke og grå look passer perfekt til mit farvevalg, og nogle gange lægger folk slet ikke mærke til den. Og dertil kommer, at den helt sikkert er et plus for husets værdi”

Plus for husets værdi

Elevatoren blev installeret i spisestuen, og den går direkte op til soveværelset. ”Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden elevatoren. Uafhængighed er virkelig et helt fundamentalt behov. Ingen skal føle sig som en byrde for andre. Og ovenikøbet ser den fantastisk ud! Det blanke og grå look passer perfekt til mit farvevalg, og nogle gange lægger folk slet ikke mærke til den. Og dertil kommer, at den helt sikkert er et plus for husets værdi” udtaler Dani Watts om installationen af elevatoren. 

 

 

Stiltz

Stiltz elevatorlifte til dit hjem kan placeres steder, hvor der ikke ville være plads til andre typer af elevatorlifte - endda indeni et skab! Serien fås både med og uden plads til en kørestol og kan installeres på bare én dag.

lifting people
Følg os