Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Fortæl din gode idé

Vi er altid interesserede i nye idéer inden for velfærdsteknologi. Du har idéen, og vi har ressourcerne, så lad os sammen gøre din idé til virkelighed!

 

 

 

Har du en god idé?

Er din gode idé på nuværende tidspunkt kun flygtigt noteret på en serviet? Er der allerede udviklet en prototype af dit koncept? Har du allerede et færdigt produkt, som er lanceret og i handel? Eller måske har du observeret et problem eller en udfordring, men endnu ikke fundet en hensigtsmæssig løsning? Så kan vi måske samarbejde om at finde den.

Uanset hvilken form din idé har lige nu, glæder vi os til at få den fortalt.

Lars-Mikkel - Chief Specialist Engineering & Innovation, Liftup

Lars-Mikkel  Telefon: +4598402572
E-Mail: Opfinder@Liftup.dk

Lars-Mikkel

"Du er altid velkommen til en uforpligtende snak og en kop kaffe, hvor vi kan drøfte, om der er basis for et spændende projekt"

 

 

 

 

Din idé er i sikre hænder hos os

Hos os er alle idéer velkomne. En god idé til ny velfærdsteknologi behøver ikke at være revolutionerende. Vi er naturligvis interesserede i at bevare en god relation til dig og sikre professionel rådgivning gennem hele processen, indtil din idé er fulgt helt til dørs. Vi ønsker at udvikle vores virksomhed og produkter ud fra ordentlighed, gennemsigtighed, tillid og gensidig respekt. Vi underskriver selvfølgelig en fortrolighedserklæring og sørger for, at du bliver en del af processen i det omfang, du ønsker.