Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Motala

Kildetårnet Rebild Danmark

Kildetårnet er en del af det private museum og oplevelsescenter, Rebildcentret, som ligger i Himmerland og har en spændende historie bag sig. Tårnet, som blev indviet i 2019, ligger i et naturskønt område med udsigt til områdets mange kilder. 

SCROLL

Fri tilgængelighed

For at skabe fri tilgængelighed til tårnet, hvor udstillingerne er fordelt på 3 etager, valgte centerets ejer at tage kontakt til Liftup, som få år forinden havde leveret og installeret en elevator i oplevelsescentrets velkomstbygning. Valget af elevator faldt på Liftups rummelige platformslift.

 

 

 

 

 

Ejer af Rebildcentret, Niels Moes, udtaler om elevatoren i Kildetårnet:

”Elevatoren fra Liftup har et enkelt og elegant design, som fremstår minimalistisk, men på samme tid robust, hvilket passer perfekt ind i den rå betonbyggestil, som findes i Kildetårnet”.

Kalk, Kilder, Kunst og Kold Krig

 

 

 

 

 

 

Minimalistisk, men på samme tid robust

Ejer af Rebildcentret, Niels Moes, udtaler om elevatoren i Kildetårnet: ”Elevatoren fra Liftup har et enkelt og elegant design, som fremstår minimalistisk, men på samme tid robust, hvilket passer perfekt ind i den rå betonbyggestil, som findes i Kildetårnet”. Niels fortsætter: ”Elevatoren er en meget flot løsning med glas på alle sider og helt hvid i farven, som gør installationen let og lys at se på”. Den betongrå vindeltrappe, som også fører op til tårnets øverste etage, snor sig rundt om elevatoren og inkorporere installationen flot i bygningens konstruktion.

 

 

Ejer af Rebildcentret, Niels Moes, udtaler om elevatoren i Kildetårnet:

”Elevatoren er en meget flot løsning med glas på alle sider og helt hvid i farven, som gør installationen let og lys at se på”.

Den sidste brik

Kildetårnet udgør den sidste brik i Rebildcentrets formidling af Kalk, Kilder, Kunst og Kold Krig og fra tårnets øverste etage forenes natur og kunst. Det var netop til denne enkle og naturlige bygning at Liftups elevatorløsning blev valgt.

 

 

 

 

 

 

 

#1
#2
#3
#4
#5
#6
#7

Motala

Motala 2000 er en enkel og elegant standardløsning i alle former for byggeri. Denne kompakte elevatorlift kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

lifting people
Følg os