Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Motala

Multihus, Støvring, Danmark

I forbindelse med en udvidelse af den eksisterende svømmehal i den nordjyske by, Støvring, skulle der skabes et større motionsrum og en multisal mv. Formålet med udvidelsen var, at hele familien skulle kunne komme i huset og være aktive med noget forskelligt på samme tid.

SCROLL

Adgang for alle

Det var derfor essentielt, at der blev skabt adgang for alle på alle niveauer, så både pensionister, mødre med barnevogne, idrætsudøvere med skader osv. ville kunne færdes overalt i Multihuset.

Med to etager i Multihuset var der behov for en tilgængelighedsløsning og valget faldt på en elevator fra Liftup:

”Vi har valgt netop denne lift, fordi den opfylder vores behov, men sandelig også fordi den designmæssigt er i top med glas på alle sider, som gør den lys og let og elegant i det højloftede rum. Betjeningen er let og ligetil,” udtaler arkitekt og bestyrelsesformand for Støvring Multihus, Verner Bendixen.

Med installationen af en elevator i lyst design, der passer til arkitekturen i bygningen, blev der altså skabt tilgængelighed i alle Multihusets forskellige aktivitetsrum.

Arkitekt og bestyrelsesformand for Støvring Multihus, Verner Bendixen:

”Vi har valgt netop denne lift, fordi den opfylder vores behov, men sandelig også fordi den designmæssigt er i top med glas på alle sider, som gør den lys og let og elegant i det højloftede rum. Betjeningen er let og ligetil,”

 

 

 

 

 

 

Motala

Motala 2000 er en enkel og elegant standardløsning i alle former for byggeri. Denne kompakte elevatorlift kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

lifting people
Følg os