Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...
Motala

Ved Lillebælt, Danmark

I dette arkitekttegnede hus med to etager bor en forretningsmand, der nyder sit otium. For nyligt har vi installeret en Motala-elevator, som er specialdesignet efter hans ønsker, så den passer ind i husets eksisterende miljø.

SCROLL

Elevator i hall’en

Husets ejer har altid haft i tankerne, at der skal være plads til en elevator i huset, så muligheden for at blive boende i huset, hvis man bliver dårligt gående på sine ældre dage, stadig er bevaret, på trods af at der er to etager i huset. Da huset blev bygget, blev der derfor fra starten tænkt ind, at der med tiden skulle være plads til at kunne installere en elevator i hall’en.

Da tiden var inde til at få installeret en elevator, faldt han hurtigt over Liftup A/S på internettet og kunne se, at vi havde flere forskellige løsninger at tilbyde. En af vores konsulenter kom på besøg, og ejeren af husets specifikke krav var, at der skulle være plads til en kørestol og en hjælper, samt at elevatoren kunne løfte et stort antal kilo, så den kunne bruges rent praktisk til fx flytning af møbler. Med disse krav og ønsker anbefalede vores konsulent, at kunden fik installeret en Motala-elevator, som kan opfylde netop disse behov.

Kunden siger med et smil, efter installationen af Motala-elevatoren:

”Det er skam ikke, fordi jeg ikke kan tage trappen, men det er nu godt at vide, at uanset hvad der sker, så er overetagen af mit hus stadig tilgængelig for mig. Elevatoren passer jo – lige som vi ønskede – ind i hall’en, som var den tænkt ind, dengang vi byggede huset, så vi kunne blive gamle her.”

 

 

 

 

 

Med halvdør

Designet betød meget for kunden, han har selv bestemt alt i huset og han var også med til at bestemme, at på 1. sal skulle elevatoren have en halvdør, som gør hele udtrykket lettere og rummet mere luftigt. Glasset og den hvide farve på installationen gør, at elevatoren falder perfekt ind i huset, som er bygget i 1980’erne.

Kunden siger med et smil, efter installationen af Motala-elevatoren: ”Det er skam ikke, fordi jeg ikke kan tage trappen, men det er nu godt at vide, at uanset hvad der sker, så er overetagen af mit hus stadig tilgængelig for mig. Elevatoren passer jo – lige som vi ønskede – ind i hall’en, som var den tænkt ind, dengang vi byggede huset, så vi kunne blive gamle her.”

Dette hjem er nu fremtidssikret samtidig med, at det har bevaret sit luksuriøse udtryk.

Motala

Motala 2000 er en enkel og elegant standardløsning i alle former for byggeri. Denne kompakte elevatorlift kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

lifting people
Følg os