Motala Reference: Palads Teatret, Frederikshavn

Specialdesignet Motala elevator

I foråret 2022 blev den allerførste film vist for gæsterne i den spritnye biograf Palads Teatret i Frederikshavn. En smuk og gennemført biografen lige fra lærred, stole og lyd til indretning, arkitektur og tilgængelighed.  

 

Det er en stor oplevelse at besøge Palads Teatret. En specialdesignede Motala elevator er installeret i bygningen, og passer perfekt ind i omgivelserne. For at bevare den atmosfære, der er til stede på Palads, i form af rummenes detaljer og farve på væggene, har det været af høj prioritet for ejeren, at elevatoren fik nøjagtig samme mørkegrå farve, som den der er gennemgående i resten af biografen. Elevatoren passer derfor perfekt ind i omgivelserne og fremstår elegant integreret i rummet, uden at skille sig ud.

Motala

Motala 2000 elevatoren er en enkel og elegant standardløsning i alle former for byggeri. Denne kompakte elevator kan med sin selvbærende konstruktion installeres uden større bygningsmæssige ændringer. Den fylder mindre, end man tror, og den er stadig rummelig nok til fx en kørestol.

Læs mere om Motala

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.