Liftup er klar til at påbegynde et nyt eksporteventyr

16. april 2021

Med løftestolen Raizer M er Liftup netop nu ved bygge videre på deres hidtidige eksportsucces – blandt andet i USA.

I Florida nyder mange ældre fra hele USA deres otium under solens stråler. Netop i Florida ligger også hovedkontoret for Liftup North America, Inc., som er datterselskab af Liftup A/S i Støvring. Her har man netop har modtaget den første sending af den nyudviklede løftestol Raizer M fra fabrikken i Støvring.

Foto: Benny Steen Rasmussen, markedsansvarlig ved Liftup North America, Inc. i Florida

Raizer M er manuel udgave af løftestolen, Raizer II, som stadig kræver en meget lille indsats af hjælperen og ingen forudgående forudsætninger for at bruge den.

Den første sending af Raizer M ankom til Florida i marts 2021, og vores markedsansvarlige, Benny Steen Rasmussen, allerede har fået meget positive tilbagemeldinger fra potentielle kunder:

”Vores forventning er, at der er et betydeligt marked for Raizer M blandt private i USA. Ikke mindst fordi det er meget dyrt at få hjælp af brandvæsenet. En Raizer M indkøbt af private har typisk tjent sig selv ind, hvis den blot sparer to opkald efter hjælp,” fortæller han og fortsætter:

”Vi har oplevet Raizer M i aktion, da vi pludselig fik et Facebook-opkald fra et ægtepar i New York, der havde indkøbt et af de allerførste Raizer M-eksemplarer i USA. Nu lå konen på gulvet og var faldet. Manden ville lige være sikker på, at han brugte løftestolen rigtigt. Konen falder ofte, og de er et meget konkret eksempel på, hvem Raizer M kan hjælpe. Der er millioner af ældre mennesker herovre, som kan få glæde af Raizer M,” siger Benny Steen Rasmussen.

Direktør for Liftup A/S, Søren Elisiussen, supplerer: ”Nu bliver det muligt for ægtefæller, børn og børnebørn at hjælpe deres pårørende. Ligesom Raizer II sparer det professionelle sundheds- og redningspersonale for rygskader og belastninger, kan Raizer M spare ældre, svagelige og deres pårørende for bekymringer. Det kan give ekstra tryghed i hjemmet eller nærmiljøet. Med Raizer M kan vi gøre næsten alle til potentielle hjælpere.”

Læs mere om Raizer M her >

Læs den fulde version af pressemeddelelse om Raizer M hos nyhedsbureauet Ritzau >

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.