Vision & Mission

Vi har her formuleret vores generelle målsætninger, som danner grundlag for Liftups arbejde og vores strategi, der skal lede os vejen til vores mål. 

Vision 

Vi stræber efter at være de bedste i verden til at designe hensynsfulde, helhedsprægede og æstetiske adgangsløsninger, der løfter mennesker. 

 

Mission 

Vi forvandler adgangsløsninger fra at være redskaber, der løser en opgave for de få – til at være intelligente løsninger med et indbydende design, som alle kan glæde sig over og benytte. Vores løsninger er mere end teknologi, du behøver – det er teknologi, du ønsker dig. 

 

Kernefortælling 

Vi ønsker at ændre den måde, mennesker tænker på adgangsløsninger på: Mere end teknologi, du behøver – det er teknologi, du ønsker dig. Vi designer hensynsfulde, holistiske og æstetiske adgangsløsninger, hvor hver enkelt del bidrager til at forbedre den samlede brugeroplevelse. Vi skaber unikke, skræddersyede løsninger, hvor produktet hjælper mennesker og som er fuldt ud og elegant integreret i den eksisterende arkitektur. Det betyder, at vores adgangsløsninger har en emotionelt opløftende og tilfredsstillende virkning – fordi de er komfortable, brugervenlige og elegant designede. Det betyder også, at vi kan ændre adgangsløsninger fra at være redskaber, der løser en opgave for de få – til at være intelligente løsninger med et indbydende design, som alle kan glæde sig over. 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.