Parkinson

Parkinson er en sygdom, hvis symptomer i høj grad viser sig forskelligt hos dem, der rammes. Mens nogen næsten ikke synes at have komplikationer i forbindelse med sygdommen, kan andre muligvis opleve, hvordan Parkinson stille påvirker den ramte. Hvis symptomerne viser sig, kan det særligt være bevægelsesevnen, der udsættes, og man kan derfor ofte have problemer med at bevæge sig normalt.

Lider du af Parkinson, kan du nok også opleve, at det kan være svært at koncentrere sig i forbindelse med, at evnen til at bevæge sig svækkes. Her på siden kan du finde et bredt sortiment af produkter, der kan gøre hverdagen nemmere for dig med Parkinson. Hos Liftup ønsker vi nemlig at skabe lige muligheder for alle.

Liftup hjælper dig til en tryggere hverdag med Parkinson sygdom

Der kan være flere komplikationer forbundet med Parkinson, hvoraf de hyppigst forekommende er muskelstivhed, langsomme bevægelser og rysten i kroppen. I forbindelse med bevægelseshæmningen kan man have oplevelsen af, at trinene bliver kortere, ligesom man kan have følelsen af ikke at kunne koordinere arme og ben. Ligeledes kan sygdommen også indebære en generel kropstræthed, der belaster kroppen i en sådan grad, at det bliver langt mere krævende at bevæge sig rundt. Siden Liftup blev grundlagt i 2003, har vi bestræbt os på at være førende, når det gælder velfærdsteknologi-produkter, og det er derfor heller ikke uden grund, at vi blandt andet har vundet prisen for ”Årets hjælpemiddel”.

Lider du af Parkinson, er vores produkter det naturlige valg, hvis du oplever begrænsninger i hverdagen. Med vores eksklusive sortiment af lifte og platforme finder du med stor sandsynlighed også et produkt, der passer nøjagtigt til dine ønsker og behov. De fleste tager nok for givet, at vores ben vil bære os hen, hvor end vi vil, men med Parkinson kan virkeligheden være en helt anden. Derfor tilbyder vi hos Liftup eksempelvis en elevator, så du ubesværet kan bevæge dig mellem hjemmets etager. Hvis du normalt har brug for assistance for at kunne komme rundt på etagerne, kan en elevator være det lydløse og samtidig sikre hjælpemiddel, der får dig sikkert op og ned på egen hånd.

Lige muligheder – på trods af Parkinson

Hvis du oplever muskeltræthed eller bevægelseshæmning i forbindelse med din Parkinson-sygdom, kan en trappelift også være midlet, der trygt og sikkert hjælper dig rundt i din bolig. FlexStep er et af vores populære produkter, da det både kan fungere som almindelig trappe og som lift for gangbesværede. Med FlexStep får du altså en praktisk 2-i-1-løsning, hvis innovative og effektive design passer perfekt til ethvert hjem. Denne trappelift kombinerer trappe og løfteplatform helt optimalt, og den imødekommer derfor manges behov. Samtidig gør en lang række sikkerhedsforanstaltninger, at den smarte trappelift kan bruges helt risikofrit. Du kan derfor føle dig helt trygt, når du har FlexStep som en del af din hverdag.

EasyLift er derimod en mere simpel løfteplatform, der egner sig perfekt til eksempelvis trapper med kun få trin. Hvis du forbindelse med Parkinson oplever gangbesvær, kan du med denne platform nemt for adgang til forskellige niveauer i dit hjem. Liftens konstruktion er både stabil og robust, og den er derfor det ultimative hjælpemiddel, når trapperne er blevet en udfordring. EasyLift er tilmed designet af arkitekter, hvilket blandt andet kan ses på produktets elegante design. På den måde bliver platformen hurtigt en naturlig del af resten af boligens indretning, og så kan den endda bruges både indendørs og udendørs. 

Hos Liftup står vi altid klar til at hjælpe dig

Selvom livet med Parkinson med stor sandsynlighed påvirker din hverdag, behøver en lift ikke at gøre det. Hvis du for alvor vil gøre din lift til en integreret del af din hverdag, kunne HDN eksempelvis være det oplagte valg. Overfladen på HDN er nemlig tilpasset boligens omkringliggende gulv, så man ikke umiddelbart kan se, at der gemmer sig en lift i gulvet. Liften passer derfor bogstaveligt talt til hjemmet, da den integreres som en naturlig del det. På trods af det indbyggede design er du stadig garanteret et stabilt og sikkert løft, da liften har et særlig avanceret løftesystem.

Med en lift er det ikke længere et problem at være gangbesværet, når du skal omkring i din bolig. Hos Liftup står vi altid klar til at hjælpe dig, og har du spørgsmål i forbindelse med vores mange prisvindende produkter, er du naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os