Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn Liftup Blackdsn

0

Loading ...

Bliv Udviklingschef for Liftup A/S

Liftup A/S søger en erfaren og forretningsorienteret Udviklingschef til at stå i spidsen for vores udviklingsafdeling. Som Udviklingschef vil du have det overordnede ansvar for Liftups udviklingsinitiativer og vil referere til den administrerende direktør. Du vil være ansvarlig for at lede et team af dygtige medarbejdere med teknisk ekspertise og engagement. Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har en relevant akademisk baggrund, f.eks. som maskiningeniør eller maskinmester samt minimum 5 års ledelseserfaring.

Om jobbet

Du leder et alsidigt og kompetent hold af 9 fastansatte medarbejdere + 3-5 eksterne, der dækker områder som mekanik, softwareudvikling, industrielt design, styringsteknik, automation, projektstyring og kvalitetssikring. Holdet indgår også i partnerskaber med eksterne leverandører.

 

Den primære opgave er at sikre, at afdelingen konsekvent leverer passende løsninger rettidigt og med høj standard, og at disse løsninger implementeres korrekt i produktionen.

 

I denne stilling får du et omfattende netværk inden for organisationen, og du vil arbejde tæt sammen med både CEO, bestyrelsen, lederteamet, medarbejdere og kolleger, samt have regelmæssig kontakt med eksterne interessenter.

 

Som leder er det vigtigt, at du kan gå forrest og har en analytisk tilgang samt en grundlæggende forståelse for forretningsmæssige aspekter. Du skal være motiveret af at vækste og udvikle afdelingen og have evnen til at bevare overblikket, arbejde selvstændigt og være proaktiv i dine opgaver.

Ansvarsområder

Som leder er det vigtigt, at du kan gå forrest og har en analytisk tilgang samt en grundlæggende forståelse for forretningsmæssige aspekter. Du skal være motiveret af at vækste og udvikle afdelingen og have evnen til at bevare overblikket, arbejde selvstændigt og være proaktiv i dine opgaver.

 

Dine ansvarsområder vil være...

 • Personaleledelse (herunder gennemførelse af MU-samtaler) og ressourceplanlægning for afdelingens medarbejdere

 • Prioritering af Chief Specialist, Engineering & Innovation’s tidsanvendelse i udviklingsaktiviteterne

 • Tilrettelæggelse af arbejdsprocesser i Udviklingsafdelingen, herunder vedligehold og videreudvikling af Liftups projektmodel (Stage Gate)

 • Valg af systemer til understøttelse af aktiviteterne i Udviklingsafdelingen

 • Valg af tekniske løsninger, understøttet af Chief Specialisten’s anbefalinger

 • Koordinering af aktiviteter med øvrige afdelinger

 • Prioritering af udviklingsaktiviteter iht. Liftups produkt- og forretningsstrategi

 • Deltagelse i ledergruppemøder

 • Deltagelse i bestyrelsesmøder efter behov

 • Udarbejdelse af Udviklingsafdelingens input til månedsrapporteringen til bestyrelse og ejerkreds

 • Afstemme udviklingskapacitet, både kompetencer og ressourcer, herunder in-outsourcing af udviklingsarbejde

 • Indgåelse af leverandøraftaler på udviklingsprojekter, herunder NDA’er

 • Bestilling af komponenter til prototyper

 • Mulighed for at blive tilknyttet konkret udviklingsprojekt som projektejer eller specialist

 • Sikre produktcompliance i.h.t. valgte certificeringer (ISO/FDA m.fl.), herunder sikre tilstrækkeligt dokumentationsniveau

 • Deltage i Produkt Komité

 • Ansvarlig for og daglig ledelse af kvalitetsafdelingen

Det perfekte match?

Dine kvalifikationer

Vi søger en kandidat med en solid uddannelsesbaggrund, mindst 5 års erfaring inden for ledelse og udvikling af højt kvalificerede medarbejdere.

 

Du har solid erfaring med produktudvikling inden for dynamiske mekaniske systemer og er fortrolig med relevante myndighedskrav og standarder. Din tekniske indsigt dækker områder som mekanik, software, hardware og elektronik. Du har tidligere haft ledelsesansvar og har deltaget i produktkomiteer eller lignende. Erfaring med kvalitetsstyring samt styring og automation er en fordel, men ikke et krav.

 

Du kender til udviklingsværktøjer som Solidworks og Inventor, og har grundlæggende IT-færdigheder i Office365 og Business Central. Du behersker dansk og engelsk flydende og bor i en rimelig afstand til virksomheden i Støvring.

 

Du skal være systematisk og struktureret med evnen til at fremme kreativitet og engagement samt have erfaring med projektledelse og et teknisk overblik på tværs af disciplinerne hardware, software og mekanik.

Om Lifutp

Liftup A/S er en dansk-ejet virksomhed beliggende i Støvring, Nordjylland, der specialiserer sig i innovation og udvikling af velfærdsteknologiske produkter. Virksomheden blev grundlagt i 2003 med en vision om at skabe innovative løsninger såsom FlexStep, en kombineret trappe- og kørestolslift. Med en global distributionsnetværk og datterselskaber i flere lande har Liftup en betydelig international tilstedeværelse, hvor ca. 80-90% af omsætningen går til eksport.

Send din ansøgning

Hvis ovenstående lyder som en udfordring for dig, ser vi frem til at modtage dit CV og ansøgning.

Kontakt HR Partner Gitte Grøn på telefon 2637 0595 eller ggr@liftup.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi afholder samtaler løbende, og tiltrædelse vil ske hurtigst muligt.

Følg os