Elevatorlifte Reference: Hos Dani Watts

Min Stiltz elevator

Dani Watts, 31, begyndte at spille rugby, da hun var 25, og blev straks begejstret for sporten. Under en kamp to år senere brækkede hun ryggen i forbindelse med en tackling, som resulterede i en rygmarvsskade, hvor hun mistede følelsen i benene. Dani bruger nu en manuel kørestol og lider af alvorlige nervesmerter, men hun har kæmpet hårdt for at få sit liv tilbage på sporet.

 

Livet før Stiltz
”Før vi fik installeret vores Stiltz elevator, måtte min kæreste Pete bære mig på ryggen op ad trappen! Det var ikke bare skidt for hans helbred, det føltes også ekstremt uværdigt for mig. Vi klarede det sådan i ni måneder, indtil vi fik installeret vores Stiltz elevator og det har vendt fuldstændig op og ned på mit liv. Jeg kan gå i seng, når det passer mig, tage et bad, når jeg har lyst - min uafhængighed er mit liv, og det har vores Stiltz elevator givet mig. Nu kan jeg lave ’almindelige’ ting med min familie ligesom alle andre" Siger Dani Watts om sit liv før familien fik installeret en Stiltz elevator.

Min Stiltz elevator
Dani var meget bevidst om, at de bygningsmæssige tilpasninger i hjemmet også skulle være sikre for hendes børn og samtidig fremstod som moderne og godt design: ”Som en velfungerende person, der nu skulle leve med et handicap, ønskede jeg ikke at blive mindet om mit handicap hele tiden. Jeg havde allerede vænnet mig til tanken om, at jeg var afhængig af en kørestol, og jeg ønskede ikke at mit hjem skulle bære præg af det" udtaler Dani Watts.

Elevatoren blev installeret i spisestuen, og den går direkte op til soveværelset. ”Jeg ved ikke, hvad jeg ville gøre uden elevatoren. Uafhængighed er virkelig et helt fundamentalt behov. Ingen skal føle sig som en byrde for andre. Og ovenikøbet ser den fantastisk ud! Det blanke og grå look passer perfekt til mit farvevalg, og nogle gange lægger folk slet ikke mærke til den. Og dertil kommer, at den helt sikkert er et plus for husets værdi” udtaler Dani Watts om installationen af elevatoren. 

 

Elevatorlifte

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorlifte her.

Læs mere om Elevatorlifte

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.