Elevatorlifte Reference: Elevator i Støvring Multihus

Elevator skaber tilgængelighed i Støvring Multihus

I forbindelse med en udvidelse af den eksisterende svømmehal i den nordjyske by, Støvring, skulle der skabes et større motionsrum og en multisal mv. Formålet med udvidelsen var, at hele familien skulle kunne komme i huset og være aktive med noget forskelligt på samme tid.

Det var derfor essentielt, at der blev skabt adgang for alle på alle niveauer, så både pensionister, mødre med barnevogne, idrætsudøvere med skader osv. ville kunne færdes overalt i Multihuset.

Med to etager i Multihuset var der behov for en tilgængelighedsløsning og valget faldt på en elevator fra Liftup:

”Vi har valgt netop denne lift, fordi den opfylder vores behov, men sandelig også fordi den designmæssigt er i top med glas på alle sider, som gør den lys og let og elegant i det højloftede rum. Betjeningen er let og ligetil,” udtaler arkitekt og bestyrelsesformand for Støvring Multihus, Verner Bendixen.

Med installationen af en elevator i lyst design, der passer til arkitekturen i bygningen, blev der altså skabt tilgængelighed i alle Multihusets forskellige aktivitetsrum.

Elevatorlifte

I private hjem, såvel som offentlige bygninger, finder mange det svært at bruge trappen, når de skal fra en etage til en anden - se vores udvalg af elevatorlifte her.

Læs mere om Elevatorlifte

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.