EasyLift Reference: Madame Tussauds

EasyLift på Madame Tussauds i Amsterdam

På Dam Square i Amsterdam ligger en karakteristisk bygning på seks etager, der huser det berømte museum Madame Tussauds. På Madame Tussauds kan man stifte bekendtskab med virkelighedstro, detaljerede voksfigurer, der portrætterer berømtheder såsom skuespillere, sportsstjerner og verdensledere.

Museet er udstyret med elevatorer mellem de mange etager, således kørestolsbrugere og gangbesværede har adgang på alle seks etager. På 6. etage står voksfigurer af de royale og største verdensledere, og i denne afdeling er der netop i 2018 åbnet en ny udstilling, som er et interaktivt tv-studie.

Fra etagens grundniveau og til tv-studiet er der imidlertid en niveauforskel, der gjorde, at kørestolsbrugere og gangbesværede ikke kunne opnå adgang til den nye udstilling på Madame Tussauds voksmuseum.

Løsningen for museet blev Liftups EasyLift – en elegant elevator, der kan tilpasses ethvert byggeri. Med EasyLift er den nye udstilling nu tilgængelig for alle. Denne EasyLift blev installeret af vores distributør, Stannah NL.

EasyLift

EasyLift er en simpel løfteplatform til niveauforskelle i gulvet. Easylift er designet med fokus på lige linjer og plane flader, hvilket karakteriserer designet. EasyLift giver kørestolsbrugere og gangbesværede adgang til niveauer, der normalt ville være vanskelige at nå.

Læs mere om EasyLift

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.