FlexStep Reference: Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

Fatih Ali Emiri Efendi Kultur Merkezi

I hjertet af den smukke, gamle bydel i Istanbul ligger et kulturcenter for musik, konferencer, teater osv. Det er et af de mest besøgte teatre i Istanbul. 

Bystyret havde længe været på udkig efter en passende løsning til en barrierefri adgang til scenen i kulturhuset. Ud over teaterforestillinger skulle scenen også fremtidig anvendes til andre arrangementer som fx konferencer.

På grund af den runde form og manglende plads mellem den forreste sæderække og scenen måtte der findes en måde at integrere en løfteanordning til handicappede på, så alle kunne få adgang til scenen. Den endelige beslutning faldt på FlexStep, da det var et forholdsvist simpelt indgreb bare at skære den eksisterende trappe væk. Denne blev efterfølgende smukt repareret og lakeret.

Trin og håndlister blev specielt udvalgt til at matche det originale scenedesign.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.