FlexStep Reference: Leeds Castle i Kent, England

FlexStep installeret i slot!

Slottet i England har eksisteret siden 1119. I det 13. århundrede var slottet Kong Edward den 1.'s yndlingsbopæl. I det 16. århundrede blev slottet brugt af Henry VIII til hans første kone Catherine af Aragonien.

Slottet har været åbent for offentligheden siden 1976.

I dag er der foretaget en nyere tilføjelse af en gavebutik og restaurant, som er placeret lidt væk fra de gamle slotsbygninger. Idet restauranten er tilgængelig via trapper, var det tidligere ikke muligt at give adgang for personer med nedsat mobilitet eller fx forældre med barnevogn.

Selvom disse bygninger er relativt nye, var reglerne om, hvad der kan og ikke kan ændres, trods alt meget krævende. Kunden har fået installeret både en FlexStep og en fast trappe ved siden af hinanden. Begge trapper har samme design, men den faste trappe har ingen motorer. Mellem de to trapper ses en skillelinje, som adskiller liften og de faste trapper. Den specialkonstruerede faste trappe har - i modsætning til en normal trappekonstruktion - kun et rækværk til den ene side på grund af begrænsningerne i bredden. En enkel håndliste blev monteret på den modsatte væg for at løse dette.

Denne FlexStep blev installeret af vores distributør Level Access Lifts, Southampton, England.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.