FlexStep Reference: Naturstyrelsen

Renovering - men for lidt plads til både trappe og løfteplatform

Dette er situationen for mange af vore kunder. Tilgængelighed til alle niveauer kræver normalt både trappe og løfteplatform. 

Under renoveringen af den gamle bygning fik arkitekterne øjnene op for fordelene ved en FlexStep - trappe og løfteplatform i samme løsning. I den smalle passage er Liftups løsning fuldstændig integreret med omgivelserne. 

Stine Skivild Westing, Arkitekt : "FlexStep liften løser problemerne med tilgængelighed på en simpel og god måde - og på steder, hvor andre systemer kommer til kort. Liften blev leveret som aftalt, og samarbejdet med Liftup har været godt og velfungerende." 

Naturstyrelsen er en del af Miljøministeriet. Naturstyrelsen implementerer regeringens politikker vedrørende natur og miljø.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.