FlexStep Reference: Ronald Gerard, USA

Fra huset til garagen med en FlexStep

Den pensionerede farmaceut Ronald Gerard og hans hustru fra Omaha, USA, var på udkig efter en lettere måde at få hende fra huset og ud i bilen i garagen, som er bygget på et lavere niveau end huset. Ronalds hustru er kørestolsbruger, og deres hidtidige løsning på at få hende fra huset til garagen var en stolelift.

Stoleliften krævede, at Ronald skulle løfte sin hustru fra kørestol til stolelift, fra stolelift til kørestol igen og fra kørestol og over i bilen, hver gang de skulle ud at køre – og samme antal forflytninger skete ved hjemkomst, dvs. i alt 6 manuelle løft pr. køretur.

I håbet om at finde en mere hensigtsmæssig løsning for at undgå de besværlige og ergonomisk risikable løft, kontaktede Ron Liftup Inc.’s distributør Kohll’s Pharmacy & Homecare. Kohll’s foreslog Ronald en række forskellige platformlifte og ramper, men de fyldte så meget i deres garage, at ingen af liftene eller ramperne kunne være en holdbar løsning.

Direktøren hos Kohll’s, nævnte FlexStep for Ronald, da denne platformlift ville, til forskel fra de andre lifte og ramper, kun optage den plads, som deres eksisterende trappe fyldte. Ronald besøgte Kohll’s og fik fremvist deres FlexStep udstillingsmodel, og herefter var han overbevist – han bestilte en FlexStep med det samme.

Efter installationen af FlexStep i sit hjem, fortæller Ronald, hvor simpel den er at bruge, både for ham og hans hustru. Når liften ikke er i brug, transformerer den sig selv til trappe, og han kan nemt og hurtigt selv komme frem og tilbage fra garagen og huset.

FlexStep-liften har hjulpet Ronald og hans hustru, så han kun behøver at forflytte hende 2 gange i stedet for 6 gange, når de skal ud. Nu skal han nemlig kun løfte hende ind i og ud af deres bil, da hun selv kan komme fra hus til garage, mens hun forbliver i sin kørestol – og Ronald har stadig masser af plads til begge sine biler i garagen!

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.