FlexStep Reference: SYNG karaokebar, Oslo, Norge

FlexStep installeret på karaokebar i Oslo

I hjertet af Oslo ligger karaokebaren SYNG. Her er gæsterne garanteret hjerterum, husrum og karaokerum – ”Kom som du er og pludselig bliver verden en lille smule bedre for alle” – sådan lover SYNG på deres hjemmeside.     

På grund af niveauforskel i barens lokaler stod SYNG over for udfordringen om at skabe fri og sikker adgang for alle kunder, uanset om de er kørestolsbrugere eller på anden måde gangbesværede. I bestræbelserne på at efterleve ovenstående vision, kontaktede ejeren af SYNG derfor Liftups norske distributør, TKS Heis. Karaokebaren havde på forhånd hørt til FlexStep og ønskede at lære mere. FlexStep viste sig, med sin 2-i-1 løsning, at være det, som de søgte, da det var umuligt at installere både en trappe og en løfteplatform i den smalle gang.

For at bevare den atmosfære, der er til stede på SYNG, i form af rummenes detaljer og farve på væggene, er FlexStep’en blevet bygget i materiale, som passer perfekt ind i omgivelserne. Den har fået farven pink, ligesom resten af baren og løfteplatformen fremstår derfor elegant integreret i rummet, uden at skille sig ud.

FlexStep

FlexStep er en innovativ og konvertibel 2-i-1 løsning, som sparer en masse plads i forhold til, hvis du skulle have både trappe og lift. FlexStep fungerer både som en almindelig trappe og som en lift for kørestolsbrugere, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, som mange gangbesværede og kørestolsbrugere kan få glæde af i hverdagen.

Læs mere om FlexStep

Flere referencer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.