Gigt

Gigt er sygdomme i bevægeapparatet, og sygdommenes forløb varierer meget fra person til person. De hyppigste komplikationer er imidlertid stive led og begrænset bevægelsesevne. Her på siden kan du finde et stort udvalg af produkter, der gør hverdagen nemmere for dig, der lider af gigt.

Hos Liftup mener vi, at der skal være lige muligheder for alle, og det har vi faktisk gjort siden 2003. Her blev virksomheden grundlagt, og siden dengang har vores velfærdsprodukter vundet adskillige priser, heriblandt prisen som "Årets hjælpemiddel".

Liftup hjælper dig til en lettere hverdag med gigt

Selvom symptomerne på gigt kan mindskes med behandling, kan det alligevel være rart med forskellige hjælpemidler, hvis du oplever smerter i forbindelse med gigt. Hvis trapperne i hjemmet eksempelvis er blevet en udfordring, kan FlexStep være trappeliften, der trygt og sikkert får dig mellem boligens niveauer. Trappeliften tilgodeser manges behov, da den både kan fungere som trappe og som lift. Derfor kan FlexStep bruges som almindelig trappe, ligesom den også kan bruges som funktionel lift på dage, hvor du oplever at være begrænset af din gigtsygdom. Med FlexStep kan du samtidig bevare hjemmets indretning nogenlunde, da redskabet ikke udskiftes af en lift eller rampe.

Vores simple alternativ til den populære trappelift er EasyLift. Denne løfteplatform er den ideelle løsning til trapper med kun få trin, og så er platformen særligt kendetegnet ved sit unikke design og sin brugervenlige betjening. Med EasyLift har du et hjælpemiddel, der skaber en højere grad af tilgængelighed i dagligdagen, og det mønsterbeskyttede løfteprincip er din garanti for et komfortabelt løft – hver gang. Løfteplatformen kan tilmed anvendes til både indendørs og udendørs brug, hvilket i øvrigt er tilfældet for mange af vores andre produkter.

Leddegigt eller slidgigt? Liftup er svaret

Hvis hverdagen med leddegigt eller slidgigt i nogle tilfælde synes at begrænse din bevægelsesfrihed, har vores anerkendte produkter til formål at gøre det modsatte. Derfor er Liftup-produkter det naturlige valg, der efterhånden bruges over det meste af verden. Hos Liftup tilbyder vi nemlig mange hjælpende muligheder til dig med gigt.

Hvis du leder efter et produkt, der for alvor er en naturlig del af hverdagen, kan du med fordel tage et kig på vores HDN-lift. Denne lift kan nemlig integreres i ethvert hjem, da den netop er fremstillet sådan, at den passer til boligens omkringliggende omgivelser. Med HDN får du en platform, hvis elegante og brugervenlige design gør den særlig nem at betjene. Samtidig er liften ekstrem lydløs under brug, og du har derfor et hjælpeprodukt, der er lidt udover det sædvanlige.

Med vores eksklusive sortiment af lifte og platforme finder du med stor sandsynlighed også et produkt, der passer til netop dine ønsker og behov. Med vores elevator har du eksempelvis den ultimative løsning, hvis du helt vil slippe for trapper i boligen. En elevator er din lydløse og samtidig fuldstændig sikre assistance, når du vil bevæge dig frit på egen hånd. Hvis du søger et produkt, der er installeret med en særlig sikker og pålidelig teknologi, kan du altid regne med en elevator. Hos Liftup er vi din partner i blandt andet opmåling og rådgivning om indbygningsmuligheder og design, ligesom vi naturligvis også står for den efterfølgende lovpligtige godkendelse og vedligeholdelse.

Altid lige muligheder – på trods af gigt

Hvis gigt forhindrer dig i at komme op og ned ad trapper, er der ingen grund til at flytte fra den bolig, du holder af, når vi hos Liftup kan tilbyde en lang række forskellige effektive løsninger. Foruden trappelifte, løfteplatforme og elevatorer har vi eksempelvis også et eksklusivt udvalg af stolelifte, der nemt kan monteres på trappen – uanset om den er ude eller inde, lang eller kort, lige er med sving. Stolelifte er din sikre, pålidelige løsning, hvor du samtidig har mulighed for tilvalg, så den passer lige præcis din trappe og dine behov.

Hos Liftup står vi altid klar til at hjælpe dig, og du er naturligvis altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores mange kvalitetsprodukter. Vi tager naturligvis altid højde for dine ønsker, så du får et hjælpemiddel, du kan få glæde af i rigtig mange år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os