Muskelsvind

Muskelsvind er en sygdom, der på forskellig vis kan påvirke kroppens muskler. Det varierer dog meget fra person til person, hvordan den enkelte oplever sygdommen, og mens nogle kun oplever ganske få symptomer, kan andre til tider rammes af funktionsnedsættelse.

Som det nok også fremgår af navnet, kan sygdommen i nogle tilfælde resultere i manglende muskulatur, og her kan vores anerkendte hjælpemidler være med til at gøre hverdagen nemmere for dig. Hos Liftup er vores mission nemlig at skabe lige muligheder for alle, og derfor udvikler vi til stadighed banebrydende produkter inden for velfærdsteknologien.

Hvis du lider af muskelsvind, kan du muligvis opleve besvær med balancen og koordinationen af muskelbevægelserne. Her kan FlexStep være den oplagte trappelift for dig, der mærker en usikker gang. Vores trappelift er designet og produceret af højeste kvalitet, og den er således et funktionelt hjælpemiddel, der kan være til stor glæde, hvis du oplever, at dine bevægelser efterhånden er for ukoordinerede.

Der er som sagt stor forskel på, hvordan muskelsvind viser sig hos den enkelte. Rammer sygdommen eksempelvis på en sådan måde, at den giver en nedsat kraft i musklerne omkring hofterne, kan det muligvis være mere trættende at bevæge sig rundt i sin bolig. Kraftnedsættelsen kan i nogle tilfælde give udfordringer med trapper, og her er EasyLift det perfekte hjælpemiddel. Denne simple løfteplatform er designet med fokus på de nyeste tendenser, og med dette produkt kan du nemt og sikkert bevæge dig frit rundt i hjemmet.

Stort udvalg af hjælpemidler til muskelsvind

Hvis du oplever funktionsnedsættelse i forbindelse med muskelsvind, finder du altid et prisvindende udvalg af produkter hos os. Foruden vores populære sortiment af trappelifte og løfteplatforme har vi eksempelvis også stolelifte, der er det naturlige valg, når trapperne ikke længere er nemme at komme op og ned ad. Uanset om din trappe er lang eller kort, lige eller med sving, får vores lifte med stol dig trygt rundt mellem boligens etager. Liften fylder minimalt på trappen, og så er den samtidig nem at betjene.

Mange tager nok for givet, at man ubesværet kan bevæge sig rundt i sin bolig, men med muskelsvind kan virkeligheden nogle gange være lidt en anden. Hvis du leder efter et produkt, der er lidt udover det sædvanlige, vil vores udvalg af elevatorer formentlig være noget for dig. En elevator er nemlig på mange måder et eksklusivt hjælpemiddel, der sikkert og lydløst bringer dig fra etage til etage. Elevatoren er let at tilpasse til ethvert hjem, og de mange forskellige designs og funktionsmæssige sammensætninger gør produktet til det ultimative valg for dig, der oplever komplikationer i forbindelse med muskelsvind.

Endelig er vores HDN et attraktivt valg, når du bogstavelig talt ønsker, at dit hjælpemiddel skal være en naturlig del af hverdagen. Denne lift integreres nemlig let og elegant i boligens resterende omgivelser, og du har derfor på mange måder et hjælpemiddel, du med stor sandsynlighed vil have rigtig stor glæde af. Hos Liftup står vi altid klar til at hjælpe dig, og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores mange kvalitetsprodukter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os