Sclerose

Sclerose er en sygdom, der kan ramme centralnervesystemet i forskellig grad. Mens nogle i lange perioder næsten ikke oplever at have symptomer i forbindelse med sygdommen, kan andre være påvirket på mere jævnlig basis.

Det varierer altså meget fra person til person, hvordan sclerose kommer til udtryk, men typisk kan den, der rammes, mærke eksempelvis følelsesforstyrrelser, nedsat muskel kraft eller usikker balance. Uanset hvordan sclerose viser sig hos dig, har vi hos Liftup altid et stort udvalg af velfærdsteknologiske produkter, der gør hverdagens nemmere.

Hvis du eksempelvis oplever forstyrrelser i dine ben, kan vores stolelifte være det naturlige valg for dig, når det trappen ikke længere er nem at komme op eller ned ad. En stolelift er en fantastisk løsning, der passer til alle trapper – uanset om den er lang eller kort, lige eller med sving. Liften monteres nemlig direkte på trappen, og du slipper derfor blandt andet for at tapetsere, male eller lignende i forbindelse med installationen. Med en stolelift har du et sikkert og pålideligt produkt, der ubesværet kan få dig rundt i din bolig. Samtidig er liften nem at betjene, så du helt på egen hånd kan bevæge dig mellem forskellige etager.

Hos Liftup finder du hjælpemidler til sclerose

Leder du efter produkter, der kan gøre dagligdagen mere problemfri for dig med sclerose, kan du med fordel kigge hos os. Vi tilbyder nemlig altid brugertilpassede løsninger, hvor tilgængelighed og sundhed blot er nogle af vores grundsten. Mærker du nedsat kraft i dine ben i forbindelse med din sygdom, kan en elevator være produktet, der ubesværet bærer dig til et andet niveau i dit hjem. Selvom vores elevator er særlig rummelig indeni, har den udenpå et særlig kompakt design, så den passer til enhver boligindretning. Vi er den ultimative partner inden for velfærdsteknologiske hjælpemidler, og derfor står vi naturligvis for alt fra opmåling og rådgivning om indbygningsmuligheder til installation af elevatoren.

At leve med sclerose er for mange en naturlig del af hverdagen, og derfor skal vores løsninger selvfølgelig også være det. Eksempelvis er HDN et populært valg, når du får alvor leder efter et produkt, der passer til omgivelserne. Liften integreres let og elegant i boligens omkringliggende gulv, og derfor lægger man typisk ikke mærke til produktet ved første øjekast. HDN er fremstillet efter et stabilt, mønsterbeskyttet løfteprincip, hvilket er din garanti for et trygt løft. Samtidig er liften ekstremt lydløs under drift, og du får derfor på mange måder et diskret hjælpemiddel, der er lidt udover det sædvanlige.

Nemmere hverdag med sclerose

Som sygdomsramt kan eksempelvis balanceforstyrrelser til tider være nogle af de symptomer, du måske vil opleve. Hvis trapper i den forbindelse synes som en uoverskuelig udfordring, kan det være en fordel med et hjælpemiddel, så du slipper for bekymringer og besvær med frit at bevæge dig rundt i dit eget hjem. Liftup, der blev grundlagt i 2003, ønsker at skabe lige muligheder for alle, og derfor tilbyder vi altid et bredt sortiment at velfærdsprodukter til ethvert ønske og behov. EasyLift er eksempelvis en simpel løfteplatform, der passer til niveauforskelle i gulvet. Som det fremgår af platformens navn, er den på mange måde et nemt valg. EasyLift er nemlig særlig nem at montere og nem at anvende. Men med denne funktionelle løsning, får du meget mere end det. Platformens design med fokus på de nyeste tendenser inden for arkitektur får den nemlig også til at passe nemt ind i enhver boligindretning.

Når det gælder kvalitetslifte, er vi hos Liftup de absolut førende på markedet. Vi går nemlig ikke på kompromis med hverken kvalitet eller design, og det er derfor heller ikke uden grund, at vores produkter gennem tiden har vundet flere anerkendte priser, heriblandt ”Årets hjælpemiddel”. Leder du efter et produkt, der kan fungere både som almindelig trappe og som lift, kunne FlexStep være det helt rette produkt for dig. Denne innovative 2-i-1 løsning sparer dig nemlig for masse plads samtidig med, at du nemt kan justere produkter afhængigt af, hvor meget din sygdom påvirker dig fra dag til dag. Takket være de mange forskellige sikkerhedsforanstaltninger er produktet risikofrit at bruge, og FlexStep er derfor en løsning, du sikkert vil få stor glæde af. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os