Vi benytter cookies for at give dig en god oplevelse samt indhente statistik. 
Læs mere om vores brug af cookies her

Referencer


Jacob A. Riis Museum, Ribe, Danmark

Centralt i Ribes charmerende gamle bydel ligger Jacob A. Riis Museum, som fortæller en fascinerende historie om Ribe-drengen, der udvandrede til USA i 1870.

Se reference

Hos Espen, Norge

Efter et slagtilfælde på nytårsaften i 2015 kunne Espen hverken gå eller tale. Han har nu trænet sig op til at kunne klare trappen uden at være afhængig af andres hjælp.

Se reference

DJI Store, Paris, Frankrig

Dronebutikken DJI Store Paris ligger på én af storbyens travleste alleer, og butikken udtrykker stramt, moderne design og har et stort udbud af den nyeste teknologi inden for droner, stabilisatorer og DJI-kameraer. Butikken er placeret i en ældre klassisk bygning, men selve butikkens stil og indretning er minimalistisk og moderne.

Se reference

Nordkraft, Aalborg, Danmark

Nordkraft er et gammelt kraftværk, der er bygget om til et moderne kulturhus i Aalborg. Arkitekturen er selvsagt speciel, da store dele af det gamle kraftværk er bibeholdt og danner de rustikke rammer for kulturens udfoldelse.

Se reference

Hos Peder, Norge

Peder på 6 år er født med cerebral parese (CP) og har altid haft behov for hjælp, når han skulle op og ned ad trappen. Med AssiStep klarede han trappen på egen hånd allerede i første forsøg.

Se reference

Multihus, Støvring, Danmark

I forbindelse med en udvidelse af den eksisterende svømmehal i den nordjyske by, Støvring, skulle der skabes et større motionsrum og en multisal mv. Formålet med udvidelsen var, at hele familien skulle kunne komme i huset og være aktive med noget forskelligt på samme tid.

Se reference

Hos Guttorm, Norge

Guttorm på 95 år har aldrig haft bil og har altid haft det bedst med at bruge sine ben til at komme fra A til B. Men efter et fald er hans funktionsevne blevet kraftigt reduceret i forhold til tidligere. Det er blevet vanskeligt for ham at gå på trapper, men med AssiStep går han trygt både op og ned ad trappen.

Se reference

Söderledskyrkan, Sverige

Söderledskyrkan er en del af den svenske folkekirke og afholder både bryllupper, barnedåb og begravelser. Det er ikke alle besøgende i kirken, der har lige nemt ved at komme op og ned ad trapperne inde i kirken. Kirken havde tidligere en gammel elevator, som efter flere års tjeneste ikke længere var den rette løsning på at skabe tilgængelighed for alle overalt i bygningen.

Se reference

Klang Market, Sverige

I den hyggelige café Klang Market i et indkøbscenter i Stockholm findes der en meget smal passage op til øvre niveau for at få adgang til caféens spiseborde. Passagens bredde gør det næsten umuligt at placere både en trappe og en rampe eller løfteplatform.

Se reference

Hos Andrea Elisabeth, Norge

Andrea Elisabeth og hendes mand Tore Andreas bor i et hus, som de byggede i Nidarvoll i Norge i 1984. En dag begyndte hun at miste følelsen, og når nogen rørte ved hendes fod, kunne hun ikke mærke det. Det viste sig efterfølgende, at Andrea Elisabeth led af neuropati.

Se reference

Madame Tussauds, Amsterdam

På Dam Square i Amsterdam ligger en karakteristisk bygning på seks etager, der huser det berømte museum Madame Tussauds. På Madame Tussauds kan man stifte bekendtskab med virkelighedstro, detaljerede voksfigurer, der portrætterer berømtheder såsom skuespillere, sportsstjerner og verdensledere.

Se reference

Ronald Gerard, USA

Den pensionerede farmaceut Ronald Gerard og hans hustru fra Omaha, USA, var på udkig efter en lettere måde at få hende fra huset og ud i bilen i garagen, som er bygget på et lavere niveau end huset. Ronalds hustru er kørestolsbruger, og deres hidtidige løsning på at få hende fra huset til garagen var en stolelift.

Se reference

Hos Greverud Plejehjem, Norge

På Greverud Plejehjem sætter de tidligt ind med trappetræning. Mange gange har det været nødvendigt at være to terapeuter.

Se reference

Hvalsø Apotek

Flere apoteker, butikker og andre offentlige bygninger står overfor en udfordring om at skabe tilgængelighed for alle i deres bygning, hvis indgangen ikke er i gadeplan.

Se reference

Københavns Byret

H+ ARKITEKTER varetog ombygningen af Københavns Byret, hvor to funktioner skulle lægges sammen både organisatorisk og fysisk. Arkitekterne fra H+ ARKITEKTER indtænker altid tilgængelighed, når de renoverer ældre bygninger. Netop pladsproblemer og store niveauforskelle satte rammerne for ombygningen og løsninger for at skabe tilgængelighed.

Se reference

Joules i Bath, England

Joules er en britisk tøjkæde med speciale i farverigt, afslappet tøj til mænd, kvinder og børn. Joules ønskede at gøre det bagerste af deres butik mere tilgængelig, men de havde meget begrænsede pladsmuligheder i forhold til at installere en lift.

Se reference

Museum Østjylland, Grenå

Museum Østjylland i Grenå er en fredet bygning, hvor det er essentielt, at arkitekturen bevares. Det består af en fredet fleretagers købmandsgård fra begyndelsen af 1700-tallet. På trods af at bygningen er fredet, har det hele tiden været en målsætning for museet, at det skal være Danmarks mest tilgængelige museum.

Se reference

Familien Top

Søren Top blev pludseligt ramt af en blodprop, som gjorde ham lam i venstre side, og han blev afhængig af en kørestol. Søren og hans kone, Birthe, blev straks opmærksomme på, hvilke udfordringer der kunne være i hjemmet, når man pludselig sidder i kørestol i et toetagers hus fra 1898.

Se reference

Jim Kissling, AutoFarm, USA

For mange personer er det største problem ved en faldulykke at komme tilbage på benene igen. Denne udfordring har amerikaneren Jim Kissling oplevet gentagne gange pga. sin diagnose, Kennedy Disease Syndrom (også kaldet Bulbo-spinal muskelatrofi), som svækker hans muskelstyrke med omkring 2% årligt.

Se reference

Leeds Castle i Kent, England

Slottet i England har eksisteret siden 1119. I det 13. århundrede var slottet Kong Edward den 1.'s yndlingsbopæl. I det 16. århundrede blev slottet brugt af Henry VIII til hans første kone Catherine af Aragonien.

Se reference

Sofie Djurhuus

13-årige Sofie Djurhuus fra Høje Taastrup har muskelsvind og falder nogle gange. Når hun falder, kan hun ikke selv komme op igen. Hun har stor glæde af sin helt egen Raizer, som hun har fået tildelt derhjemme.

Se reference

Hos Eldri og Olav, Norge

Olav har tidligere været igennem et rekreationsophold og har skulle lære at gå igen.

Se reference

Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa

Projektleder og underviser på Social- og Sundhedsskolen i Aabenraa, Mark Arpe Andersen, har haft stor succes med at bruge Raizer i kurser om velfærdsteknologi. 

Se reference

Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

I hjertet af den smukke, gamle bydel i Istanbul ligger et kulturcenter for musik, konferencer, teater osv. Det er et af de mest besøgte teatre i Istanbul. 

Se reference

Rebildcentret ved Thingbæk Kalkminer

Rebildcentret er et oplevelsescenter, som er knyttet til Tingbæk Kalkminer i Himmerland. Oplevelsescenteret havde imidlertid en udfordring med at skabe tilgængelighed for alle i deres velkomstcenter, da centeret har to etager. Dette skulle der tages hånd om, inden centeret åbnede, for at sikre tilgængelighed på begge etager fra første dag - de kontaktede derfor Liftup.

Se reference

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn fejrede i 2013 deres 75 års jubilæum med en en stor udvidelse af lufthavnsterminalen. Dette var ligeledes en form for jubilæum for Liftup, da vi i lufthavnen kunne installere vores produkt nr. 1000!

Se reference

Folketinget - Fællessalen

Da husarkitekten for den gamle historiske bygning Christiansborg Slot skulle finde en integreret løsning, som gav adgang for såvel gående som ikke gående til et af Fællessalen i Folketinget, faldt valget af leverandør på Liftup.

Se reference

Folketinget - Ministergangen

Endnu en FlexStep i den gamle historiske bygning Christiansborg Slot, som huser Folketinget, er blevet installeret. Alle fire FlexSteps er blevet designet i samarbejde med husarkitekten for Christiansborg Slot.

Se reference

Folketinget - Provianthuset

En af ialt 4 FlexSteps i Folketinget skaber adgang i den snævre passage mellem Christiansborg Slot og det gamle Provianthus.

Se reference

Folketinget - Ridebanen

Liftup fik i 2012 mulighed for at designe den 4. FlexStep til Christiansborg Slot, da en eksisterende rampe og liftløsning skulle udskiftes. 

Se reference

Naturstyrelsen

Dette er situationen for mange af vore kunder. Tilgængelighed til alle niveauer kræver normalt både trappe og løfteplatform. 

Se reference

Eidsvollsbygningen, Norge

Det faktum, at FlexStep har fået adgang til den unikke Eidsvollsbygning i Norge, er endnu et bevis på, at den kan tilpasses ethvert miljø, når det gælder såvel funktion som design. 

Se reference

Iscafé, Tyskland

Under renoveringen af den sofistikerede iscafé La Luna viste det sig umuligt at installere både en trappe og en løfteplatform i den smalle passage til næste etage. En FlexStep blev løsningen, som kunne skabe adgang for alle kunder, uanset om de er kørestolsbrugere eller gående.

Se reference

Kelles suppefabrik, Tyskland

I denne suppefabrik - Kelles Suppenmanufaktur - i Kläden, Sachsen-Anhalt i Tyskland gjorde installationen af en FlexStep det muligt at skabe en arbejdsplads for to kørestolsbrugere.

Se reference

Center for Døve, Danmark

Døve, døvblinde og hørehæmmede er brugere og beboere på Centret For Døve, CFD. Nogle af brugerne og beboerne er ydermere bevægelseshæmmede, og de ekstra udfordringer og det ekstra besvær, som de har, når trapper skal forceres bliver overkommelige med en FlexStep.

Se reference

Tandlæge, Danmark

En åben stentrappe med to sving fører op til Helle Holms tandlægeklinik på 1. sal i Gråsten. For nogle kan det være nok til at vælge en anden tandlæge - én i gadeplan. Men Helle vil gerne beholde sine kunder og kontakter derfor Liftup.

Se reference

St. Aidans School, England

Gangene er store og brede, og der er meget trafik på trapperne på St. Aidans Primary School i Skotland, UK. For at skabe en sammenhængende og funktionel løsning, blev der sat både en FlexStep løfteplatform og en identisk fast trappe i produktion.

Se reference

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.