Referencer


Vivalift i Grangårdscentret

Grangårdscentret, et kærkomment samlingspunkt for Støvrings aktive by- og kulturliv, har nu løftet tilgængeligheden til nye højder med VivaLift, installeret af Liftup for Lars Pedersen & Søn. Denne innovative løsning sikrer, at alle borgere og besøgende kan få adgang til centrets forskellige etager uden undtagelse.

Se reference

Genoptræning på Margrethelund Plejecenter

I den nordjyske by Dronninglund ligger Margrethelund Plejecenter omgivet af idyllisk natur. Når man træder ind i plejecentrets hovedbygning, mødes man af en hyggelig vinterhave, hvor beboerne kan opholde sig. I vinterhavens møder vi fysioterapeuten Helene og 88-årige Egon, som er på vej over til plejecentrets aktivitetsrum for at gennemføre den daglige genoptræning med StairTrainer. Man kan godt se, at Egon er dårligt gående, men det forhindrer ham nu ikke i at være fuld af energi og godt humør. Han smiler bredt og inviterer os med, imens han går mod aktivitetslokalet i sit eget tempo.

 

Se reference

Motala i nyt boligbyggeri, Suldrup

Centralt placeret i den lille by Suldrup er der blevet opført en række nye boligblokke med 16 lækre boliger. Det er den lokale totalentreprenør Lars Pedersen & Søn, som står bag disse tre boligblokke med moderne lejligheder på 70 og 100 kvadratmeter.

Se reference

Brønderslev Neurorehabiliteringscenter

På rehabiliteringscentret, Neuroenhed Nord beliggende i Brønderslev, tilbydes målrettet og intensiv rehabilitering af patienter med moderat eller svær hjerneskade. Centret er en del af rehabiliteringstilbuddet til voksne patienter med erhvervet hjerneskade - for eksempel efter en blodprop eller en hjerneblødning - i Region Nordjylland. 

Gennem specialiseret, tværfaglig og intensiv rehabilitering - kan personer med erhvervet hjerneskade forbedre deres funktionsevne og derigennem mindske handicaps og følgevirkninger. 

Se reference

Hos Benjamin Pritchard, England

Før Benjamins succes som fuldtids para-atlet havde han allerede opnået store sportsresultater i skolen. Han var en kraftfuld triatlet med cykling som sit hovedfokus, og i 2016 kvalificerede han sig til kategori 3. Inspirereret af kategori 1 køreren Bradley Wiggins, pressede Ben sig selv til det yderste i den sidste sæson 2016/17 med det mål at opnå kategori 2 niveau, da ulykken skete.

Han mistede forhjulet og styrtede i høj fart. Han fik et brud på rygsøjlen og blev lammet fra taljen og ned. Han gennemgik måneders genoptræning på et lokalt center for rygskader, og det var her, han blev introduceret til rosporten.

 

Se reference

Stiltz hos Alexander i England

For godt 12 år siden skete en forfærdelig ulykke i den lille kystby Lyme Regis i det sydlige England, hvor Alexander Quan mistede begge sine ben. Siden har han haft en drøm, som nu er blevet til virkelighed. - En drøm om at bo i et 2-etages hus.

Det var en kamp for livet for Alexander Quan efter en dramatisk påkørsel af en postbil fra Royal Mail på hans 38 års fødselsdag, den 15. oktober 2010. Den voldsomme påkørsel slyngede Alexander Quan gennem et vindue i det historiske Mariners Hotel i Lyme Regis, og han måtte bringes med helikopter til hospitalet, efter at det ene ben var blevet afsat på uheldsstedet. Han blev lagt i kunstig koma og var flere uger i intensiv behandling på hospitalet i Exeter. Det endte så trist, at heller ikke det andet ben stod til at redde.

Se reference

Struer Rådhus

Rådhuset i den vestjyske by Struer er en flot, ældre bygning i nyklassisk stil. Bygningen blev opført i 1921, og i 1962 blev der tilføjet en tilbygning tegnet af arkitekt H. Møller Nielsen. I forbindelse med en større plan for byfornyelse sidst i 1980’erne blev der tilføjet endnu en tilbygning tegnet af arkitekterne Anna Maria Indrio og Paul Jensen.

Som følge af den seneste tilbygning var der en niveauforskel mellem den oprindelige bygning og tilbygningen, som dermed var forbundet via en mindre trappe. Her finder man nu en EasyLift fra Liftup, som sikrer, at alle kan bevæge sig uhindret mellem byrådssalen og tilbygningen. 

Se reference

AFRY i Herning

I den midtjyske by Herning ligger der en smuk, gammel bygning fra 1965. Bygningen fungerer i dag som kontorbygning for en ingeniør- og rådgivningsvirksomhed. Kontorbygningen står stadigvæk med den originale, røde murstensfacade fra 60’erne, men nogle ting har dog ændret sig. Bygningen er nemlig blevet moderniseret, bæredygtig og tilgængelig.

 

Se reference

Kødstadens Burger Joint, Aarhus

Et stenkast fra Aarhus Hovedbanegård ligger Kødstadens Burger Joint, der blandt de lokale er kendt for deres kvalitetsburgere. Det er den anden restaurant i en lille burgerkæde, som blev startet af to lokale slagtere. I den nye restaurant er der installeret en FlexStep, som sikrer tilgængelighed til restauranten for personer med nedsat mobilitet.

 

Se reference

Privat hjem, Mariagerfjord Kommune

På en højderyg i Mariagerfjord Kommune finder man et privat hjem, hvor der er installeret en elevator, selvom ingen i husstanden har svært ved at bruge trappen. For selvom familiens Motala-elevator fra Liftup ikke er nødvendig for, at beboerne kan bevæge sig mellem husets tre plan, har den stadigvæk en vigtig funktion; den sikrer nemlig tilgængelighed for et familiemedlem udenfor husstanden, der sidder i kørestol.  

 

Se reference

Espresso House, København

På Strøget i København lige overfor det ikoniske Rundetårn ligger Espresso House. I det snævre indgangsparti, hvorfra du kan gå en etage ned for at nyde din kaffe eller en halv etage op for at bestille din kaffe, binder en FlexStep den smukke trappe sammen.  

 

Se reference

Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum

En kæmpehangar fra 2. Verdenskrig danner rammen om det danske totalforsvars historie, nemlig Aalborg Forsvars- og Garnisonsmuseum. Her vises mange spændende udstillinger om den store udvikling, som er sket inden for Hæren, Flyvevåbnet, Hjemmeværnet, Politiet og Redningsberedskabet med vægten på tiden efter den 2. Verdenskrig.

Se reference

Palads Teatret, Frederikshavn

I foråret 2022 blev den allerførste film vist for gæsterne i den spritnye biograf Palads Teatret i Frederikshavn. En smuk og gennemført biografen lige fra lærred, stole og lyd til indretning, arkitektur og tilgængelighed.  

Se reference

Vejgaard Sognehus, Aalborg

Vejgaard Sogne- og aktivitetshus, som ligger i Aalborg, gennemgik i 2021 en til- og ombygning. Målet var, at det moderne arkitekttegnede sognehus skulle løse nutidens funktionsbehov og sognehuset skal fremover rumme mange forskellige funktioner. Den nye hovedindgang binder sognehus og præstebolig sammen, så huset fremover fremstår som et samlet sogne- og aktivitetshus, og bliver en del af ansigtet udadtil mod byen.

Se reference

Château de Champs-sur-Marne, Paris

Château de Champs-sur-Marne er et fantastisk slot fra den 18. århundrede beliggende 18 km udenfor Paris. Slottet er åben for offentligheden og tilgængeligheden er sikret med den elegante og flotte løfteplatform EasyLift, som er installeret af Liftups franske distributør Alma s.a.

Se reference

Men-O Ramen, København

På den hyggelige japanske restaurant Men-O Ramen i København mødes folk for at nyde de mange velsmagende japanske retter. Restauranten har ofte besøg af større selskaber, som socialiserer gennem maden. Gæsterne kan via en smal passage gå op til restaurantens øvre niveau og få adgang til flere spiseborde. Passagens bredde gør det dog umuligt at placere både en trappe og en rampe eller løfteplatform.

Se reference

Langelinie, København

På Langelinie i København, ikke langt fra byens helt store turistmagnet, Den Lille Havfrue, er denne flotte og stilfulde udendørs FlexStep installeret. 

Se reference

Hotel Villa Copenhagen

Villa Copenhagen er et femstjernet hotel centralt placeret i København. Hotellet viderefører historien om Post- og Telegrafcentralens hovedkontor fra 1912 og lader fortid, nutid og fremtid mødes i en inspirerende og legende atmosfære. 

Se reference

Lægeklinik, København

I Kanalbyen på Sydhavnen i København ligger en lille familielægepraksis. Et moderne lægehus, der med sin simple og elegante indretning passer godt ind med det omkringliggende miljø med havn, vandaktivitet og nybyggeri. Her er vores FlexStep blevet installeret.   

Se reference

Hos Dani Watts, England

Dani Watts, 31, begyndte at spille rugby, da hun var 25, og blev straks begejstret for sporten. Under en kamp to år senere brækkede hun ryggen i forbindelse med en tackling, som resulterede i en rygmarvsskade, hvor hun mistede følelsen i benene. Dani bruger nu en manuel kørestol og lider af alvorlige nervesmerter, men hun har kæmpet hårdt for at få sit liv tilbage på sporet.

 

Se reference

Hos Helena Stone, England

I en alder af blot 16 år kom Helena Stone, nu 22, til skade med benet i en kajakulykke i 2013. Hun var en lovende ung kajakroer med OL-potentiale, og sporten var hele hendes liv. Ulykken betød konstant, akut smerte og hun stod over for store udfordringer, da hendes bevægeapparat var alvorlig ramt. 

Se reference

Historisk bygning i Finland

I Turku, Finland udgør de gamle bygninger på Kurjenlinna en historisk værdifuld betydning for byen både i forhold til arkitektur og socialhistorie. Der er tale om gamle syghusbygninger, som blev opført i slutningen af 1800-tallet. Disse bevaringsværdige bygninger har de seneste år gennemgået en større renovering og rummer i dag lejligheder og forretningslokaler.

Se reference

Hos Christopher Knowles, England

"Jeg er fantastisk glad for at have fundet et produkt, som i den grad har forbedret mit liv, og jeg vil anbefale enhver, der overvejer at anskaffe en Stiltz elevator" siger Christopher Knowles på 70 år, som lider af en meget sjælden muskelsvindsygdom.

Se reference

Nice, Frankrig

Observatoire de la Côte d’Azur er et astronomisk observatorium beliggende på toppen af ​​Mount Gros i Nice, Frankrig, og var på tidspunktet for dets opførelse det højeste observatorium i verden. Observatoriet blev bygget i slutningen af ​​det 18. århundrede med Charles Garnier som hovedarkitekt og Gustave Eiffel som designer af den enorme kuppel. Observatoriet er et sted for videnskab og kultur, hvor der forskes omfattende inden for planetologi, stjernefysik og tyngdekraftsbølger.

Se reference

SYNG karaokebar, Oslo, Norge

I hjertet af Oslo ligger karaokebaren SYNG. Her er gæsterne garanteret hjerterum, husrum og karaokerum – ”Kom som du er og pludselig bliver verden en lille smule bedre for alle” – sådan lover SYNG på deres hjemmeside.     

Se reference

Kildetårnet, Danmark

Kildetårnet er en del af det private museum og oplevelsescenter, Rebildcentret, som ligger i Himmerland og har en spændende historie bag sig. Tårnet, som blev indviet i 2019, ligger i et naturskønt område med udsigt til områdets mange kilder. 

Se reference

Hos familien Cowie, England

Da familien Cowie fik installeret en Stiltz Duo elevator i eget hjem, viste det sig hurtigt, at den gevinst, der fulgte med, var livsændrende.
Hr. Cowie udtaler: "Jeg behøver ikke længere at bekymre mig om, hvorvidt min hustru kan komme op og ned ad trapperne i vores hus, for nu bruger hun elevatoren hver gang”.

Se reference

Ved Lillebælt, Danmark

I dette arkitekttegnede hus med to etager bor en forretningsmand, der nyder sit otium. For nyligt har vi installeret en Motala-elevator, som er specialdesignet efter hans ønsker, så den passer ind i husets eksisterende miljø.

Se reference

Jacob A. Riis Museum, Ribe, Danmark

Centralt i Ribes charmerende gamle bydel ligger Jacob A. Riis Museum, som fortæller en fascinerende historie om Ribe-drengen, der udvandrede til USA i 1870.

Se reference

DJI Store, Paris, Frankrig

Dronebutikken DJI Store Paris ligger på én af storbyens travleste alleer, og butikken udtrykker stramt, moderne design og har et stort udbud af den nyeste teknologi inden for droner, stabilisatorer og DJI-kameraer. Butikken er placeret i en ældre klassisk bygning, men selve butikkens stil og indretning er minimalistisk og moderne.

Se reference

Nordkraft, Aalborg, Danmark

Nordkraft er et gammelt kraftværk, der er bygget om til et moderne kulturhus i Aalborg. Arkitekturen er selvsagt speciel, da store dele af det gamle kraftværk er bibeholdt og danner de rustikke rammer for kulturens udfoldelse.

Se reference

Multihus, Støvring, Danmark

I forbindelse med en udvidelse af den eksisterende svømmehal i den nordjyske by, Støvring, skulle der skabes et større motionsrum og en multisal mv. Formålet med udvidelsen var, at hele familien skulle kunne komme i huset og være aktive med noget forskelligt på samme tid.

Se reference

Klang Market, Sverige

I den hyggelige café Klang Market i et indkøbscenter i Stockholm findes der en meget smal passage op til øvre niveau for at få adgang til caféens spiseborde. Passagens bredde gør det næsten umuligt at placere både en trappe og en rampe eller løfteplatform.

Se reference

Söderledskyrkan, Sverige

Söderledskyrkan er en del af den svenske folkekirke og afholder både bryllupper, barnedåb og begravelser. Det er ikke alle besøgende i kirken, der har lige nemt ved at komme op og ned ad trapperne inde i kirken. Kirken havde tidligere en gammel elevator, som efter flere års tjeneste ikke længere var den rette løsning på at skabe tilgængelighed for alle overalt i bygningen.

Se reference

Ronald Gerard, USA

Den pensionerede farmaceut Ronald Gerard og hans hustru fra Omaha, USA, var på udkig efter en lettere måde at få hende fra huset og ud i bilen i garagen, som er bygget på et lavere niveau end huset. Ronalds hustru er kørestolsbruger, og deres hidtidige løsning på at få hende fra huset til garagen var en stolelift.

Se reference

Madame Tussauds, Amsterdam

På Dam Square i Amsterdam ligger en karakteristisk bygning på seks etager, der huser det berømte museum Madame Tussauds. På Madame Tussauds kan man stifte bekendtskab med virkelighedstro, detaljerede voksfigurer, der portrætterer berømtheder såsom skuespillere, sportsstjerner og verdensledere.

Se reference

Hvalsø Apotek

Flere apoteker, butikker og andre offentlige bygninger står overfor en udfordring om at skabe tilgængelighed for alle i deres bygning, hvis indgangen ikke er i gadeplan.

Se reference

Københavns Byret

H+ ARKITEKTER varetog ombygningen af Københavns Byret, hvor to funktioner skulle lægges sammen både organisatorisk og fysisk. Arkitekterne fra H+ ARKITEKTER indtænker altid tilgængelighed, når de renoverer ældre bygninger. Netop pladsproblemer og store niveauforskelle satte rammerne for ombygningen og løsninger for at skabe tilgængelighed.

Se reference

Museum Østjylland, Grenå

Museum Østjylland i Grenå er en fredet bygning, hvor det er essentielt, at arkitekturen bevares. Det består af en fredet fleretagers købmandsgård fra begyndelsen af 1700-tallet. På trods af at bygningen er fredet, har det hele tiden været en målsætning for museet, at det skal være Danmarks mest tilgængelige museum.

Se reference

Familien Top

Søren Top blev pludseligt ramt af en blodprop, som gjorde ham lam i venstre side, og han blev afhængig af en kørestol. Søren og hans kone, Birthe, blev straks opmærksomme på, hvilke udfordringer der kunne være i hjemmet, når man pludselig sidder i kørestol i et toetagers hus fra 1898.

Se reference

Leeds Castle i Kent, England

Slottet i England har eksisteret siden 1119. I det 13. århundrede var slottet Kong Edward den 1.'s yndlingsbopæl. I det 16. århundrede blev slottet brugt af Henry VIII til hans første kone Catherine af Aragonien.

Se reference

Joules i Bath, England

Joules er en britisk tøjkæde med speciale i farverigt, afslappet tøj til mænd, kvinder og børn. Joules ønskede at gøre det bagerste af deres butik mere tilgængelig, men de havde meget begrænsede pladsmuligheder i forhold til at installere en lift.

Se reference

Ali Emiri kulturcentrum i Istanbul

I hjertet af den smukke, gamle bydel i Istanbul ligger et kulturcenter for musik, konferencer, teater osv. Det er et af de mest besøgte teatre i Istanbul. 

Se reference

Rebildcentret ved Thingbæk Kalkminer

Rebildcentret er et oplevelsescenter, som er knyttet til Tingbæk Kalkminer i Himmerland. Oplevelsescenteret havde imidlertid en udfordring med at skabe tilgængelighed for alle i deres velkomstcenter, da centeret har to etager. Dette skulle der tages hånd om, inden centeret åbnede, for at sikre tilgængelighed på begge etager fra første dag - de kontaktede derfor Liftup.

Se reference

Aalborg Lufthavn

Aalborg Lufthavn fejrede i 2013 deres 75 års jubilæum med en en stor udvidelse af lufthavnsterminalen. Dette var ligeledes en form for jubilæum for Liftup, da vi i lufthavnen kunne installere vores produkt nr. 1000!

Se reference

Folketinget - Fællessalen

Da husarkitekten for den gamle historiske bygning Christiansborg Slot skulle finde en integreret løsning, som gav adgang for såvel gående som ikke gående til et af Fællessalen i Folketinget, faldt valget af leverandør på Liftup.

Se reference

Folketinget - Ministergangen

Endnu en FlexStep i den gamle historiske bygning Christiansborg Slot, som huser Folketinget, er blevet installeret. Alle fire FlexSteps er blevet designet i samarbejde med husarkitekten for Christiansborg Slot.

Se reference

Folketinget - Provianthuset

En af ialt 4 FlexSteps i Folketinget skaber adgang i den snævre passage mellem Christiansborg Slot og det gamle Provianthus.

Se reference

Folketinget - Ridebanen

Liftup fik i 2012 mulighed for at designe den 4. FlexStep til Christiansborg Slot, da en eksisterende rampe og liftløsning skulle udskiftes. 

Se reference

Naturstyrelsen

Dette er situationen for mange af vore kunder. Tilgængelighed til alle niveauer kræver normalt både trappe og løfteplatform. 

Se reference

Eidsvollsbygningen, Norge

Det faktum, at FlexStep har fået adgang til den unikke Eidsvollsbygning i Norge, er endnu et bevis på, at den kan tilpasses ethvert miljø, når det gælder såvel funktion som design. 

Se reference

Iscafé, Tyskland

Under renoveringen af den sofistikerede iscafé La Luna viste det sig umuligt at installere både en trappe og en løfteplatform i den smalle passage til næste etage. En FlexStep blev løsningen, som kunne skabe adgang for alle kunder, uanset om de er kørestolsbrugere eller gående.

Se reference

Kelles suppefabrik, Tyskland

I denne suppefabrik - Kelles Suppenmanufaktur - i Kläden, Sachsen-Anhalt i Tyskland gjorde installationen af en FlexStep det muligt at skabe en arbejdsplads for to kørestolsbrugere.

Se reference

Center for Døve, Danmark

Døve, døvblinde og hørehæmmede er brugere og beboere på Centret For Døve, CFD. Nogle af brugerne og beboerne er ydermere bevægelseshæmmede, og de ekstra udfordringer og det ekstra besvær, som de har, når trapper skal forceres bliver overkommelige med en FlexStep.

Se reference

Tandlæge, Danmark

En åben stentrappe med to sving fører op til Helle Holms tandlægeklinik på 1. sal i Gråsten. For nogle kan det være nok til at vælge en anden tandlæge - én i gadeplan. Men Helle vil gerne beholde sine kunder og kontakter derfor Liftup.

Se reference

St. Aidans School, England

Gangene er store og brede, og der er meget trafik på trapperne på St. Aidans Primary School i Skotland, UK. For at skabe en sammenhængende og funktionel løsning, blev der sat både en FlexStep løfteplatform og en identisk fast trappe i produktion.

Se reference

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag nyheder fra os


Ønsker du at vide mere? Kontakt os for en uforpligtende snak.